Tuinlounge

Stel je eens voor: een betoverende festivaltuin waar gezelligheid en ontspanning samenkomen. Dat is precies wat je kunt verwachten in onze Tuinlounge. Deze unieke buitenruimte biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.  

De mogelijkheden zijn eindeloos in de Tuinlounge. Of je nu een zakelijk evenement organiseert, een feest of een bruiloft, deze veelzijdige ruimte past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. We bieden diverse arrangementen aan die perfect aansluiten bij jouw wensen en budget. Vanaf €27,50 per persoon kun je al genieten van een smakelijk assortiment aan gerechten. Of je nu een zomers bedrijfsuitje organiseert, een jubileum viert of gewoon wil genieten van een gezellige barbecue met vrienden, de Tuinlounge biedt ruimte voor minimaal 50 en maximaal 150 personen. Is de Tuinlounge iets voor jou? We nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij alleen maar je gasten hoeft uit te nodigen en van het moment kunt genieten.

Previous slide
Next slide
Totaal capaciteit

150 pax

Allerlei events mogelijk

De Tuinlounge biedt de mogelijkheid om allerlei verschillende buiten events te organiseren. Of het nu gaat om een zakelijk event, een feest of een bruiloft alles is mogelijk.

Gemakkelijk uit te breiden

Betrek de Tuinlounge bij jouw event binnen door aansluitend een gezellige lunch of borrel te organiseren in de sfeervolle Tuinlounge.

Keuze uit diverse arrangementen

Op ieder punt in de hallen kan een sfeervol horecaterras worden gecreëerd zodat het je ook op culinair gebied aan niets hoeft te ontbreken.

Ervaringen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het organiseren van een event, over één van onze ruimtes óf kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Linda de Boer

Head of Meeting & Events
+31(0)6 21 47 83 34
events.hardenberg@easyfairs.com

Stuur ons een bericht
Scroll naar top