Beurshallen

De ruim opgezette beurshallen in Evenementenhal Hardenberg worden geroemd vanwege hun veelzijdigheid en sfeervolle ambiance. De hallen zijn geschikt voor zowel beurzen, concerten, evenementen, congressen als voor een groot bedrijfsfeest.

Met maar liefst 25.000 m² aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. Evenementenhal Hardenberg huisvest ruim zeven grote hallen die met elkaar verbonden zijn. Ondanks de omvang van elke hal heerst er op elke plek een gemoedelijke en intieme sfeer. Elke hal biedt haar eigen toiletgroep, heeft een entree inclusief receptie en vergaderzalen nabij en heeft horecavoorzieningen binnen handbereik. Drie zalen zijn aangesloten op de keuken en hebben buffetpunten waardoor het je op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Previous slide
Next slide
Oppervlakte
25.000 m²
Totaal capaciteit
25.000 pax
EF_GO_Floorplan
7 hallen
EF_GO_Parkeren
5.000 p.

Flexibel in te delen hallen

De 7 aangrenzende hallen zijn flexibel in te delen en omdat ze met elkaar verbonden zijn heb je gemakkelijk de mogelijkheid om jouw event uit te breiden.

Beurs met een congres combineren

Met aangrenzende vergaderzalen aan de beurshallen en de multifunctionele congreszaal, de Klepperzaal is onze locatie zeer geschikt om een beurs in combinatie met een congres te organiseren.

Horecavoorzieningen

Op ieder punt in de hallen kan een sfeervol horecaterras worden gecreëerd zodat het je ook op culinair gebied aan niets hoeft te ontbreken.

Plattegrond

Ervaringen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het organiseren van een event, over één van onze ruimtes óf kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Linda de Boer

Head of Meeting & Events
+31(0)6 21 47 83 34
events.hardenberg@easyfairs.com

Stuur ons een bericht
Scroll naar top