Praktische informatie

Evenementenhal Hardenberg

FACILITEITEN EVENEMENTENHAL Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg doet er alles aan om te voorzien in belangrijke faciliteiten om jouw beursdeelname, bezoek of georganiseerde evenement zonder problemen te laten verlopen. We zetten de belangrijke punten graag voor je op een rij.

ef_go_wifi-icons-1-2
Gratis WiFi
ef_go_pin-amp-cash-icons1-2
Pinnen & contant
ef_go_bewaaktegarderobe-icons1-2
Bewaakte garderobe
ef_go_laadpaal-icons1-2
8 Oplaadpunten
ef_go_parkeerplaats-icons2-2
5000 Gratis parkeerplaatsen
catering
Catering

Bereikbaarheid

5.000 Gratis parkeerplaatsen en de goede bereikbaarheid van Hardenberg staat in schril contrast met de drukte in en om de grote steden in midden en west Nederland. Zonder fileproblemen ben je snel in Hardenberg, maar ook weer snel op weg naar je volgende bestemming.

Vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle neem je vanaf de A28 afrit 21 afslag Ommen naar de N340. Via de N36 en N34 ben je binnen 35 minuten in Hardenberg.

Vanuit Groningen / Assen / Hoogeveen

Je volgt de A28 tot deze voorbij Hoogeveen overgaat in de N48. Volg de Coevorderstraat/ N377 en N343 tot aan Hardenberg.

Vanuit Enschede / Almelo / Hengelo

Via de N36 (richting Vriezenveen) of de N343 (Oldenzaal Tubbergen) reis je eenvoudig naar Evenementenhal Hardenberg.

Openbaar vervoer

Evenementenhal Hardenberg ligt aan de treinverbinding tussen Zwolle en Emmen, met treinen die doordeweeks ieder half uur vertrekken en tijdens de spits elk kwartier. Bushalte De Nieuwe Haven ligt op 2 minuten loopafstand.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vind je invalidetoiletten bij ieder toiletblok

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het organiseren van een event, over één van onze ruimtes óf kunnen we je ergens anders mee helpen? 
Stuur ons een bericht
Scroll naar top