Evenementenhal Hardenberg

 

Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

tel: +31 (0) 523 289 898

hardenberg@evenementenhal.nl

FACILITEITEN EVENEMENTENHAL Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg doet er alles aan om te voorzien in belangrijke faciliteiten om jouw beursdeelname, bezoek of georganiseerde evenement zonder problemen te laten verlopen. We zetten de belangrijke punten graag voor je op een rij:

ef_go_wifi-icons-1-2

gratis WIFI

ef_go_pin-amp-cash-icons1-2

pinnen & contant

ef_go_bewaaktegarderobe-icons1-2

bewaakte garderobe

ef_go_laadpaal-icons1-2

8 oplaadpunten

ef_go_parkeerplaats-icons2-2

5000 parkeerplaatsen

catering

catering

Bereikbaarheid

Vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle neem je vanaf de A28 afrit 21, afslag Ommen naar de N340. Via de N36 en N34 ben je binnen 35 minuten in Hardenberg.

Vanuit Groningen / Assen / Hoogeveen

Je volgt de A28 tot deze voorbij Hoogeveen overgaat in de N48. Volg de Coevorderstraat N377 en N343 tot aan Hardenberg.

Vanuit Enschede / Almelo / Hengelo

Via de N36 (richting Vriezenveen) of de N343 (Oldenzaal Tubbergen) reis je eenvoudig naar Evenementenhal Hardenberg.

Openbaar vervoer

De kern Hardenberg ligt aan de treinverbinding tussen Zwolle en Emmen. Treinen vertrekken op doordeweekse dagen ieder half uur. Tijdens de spits op maandag tot en met vrijdag (‘s ochtends en ‘s middags) rijdt er ieder kwartier een trein tussen Zwolle, Hardenberg en Emmen. De actuele reistijden vind je op www.ns.nl.

Daarnaast zijn er in de gemeente Hardenberg verschillende bussen die stoppen bij bushalte: De Nieuwe Haven. Dit is op 2 minuten loopafstand van Evenementenhal Hardenberg. Ook vanuit de gemeente Tubbergen is er een busverbinding die bushalte De Nieuwe Haven aandoet.

Taxi

Wil je gebruik maken van een taxi? Boek je taxirit heel eenvoudig online via sneleentaxi. Je profiteert van een scherp tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vind je invalidetoiletten bij ieder toiletblok

HEb je NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Scroll naar top