Breng uw event thuis in Noordoost-Nederland!

In het centrum van Noordoost-Nederland en in de driehoek van grote steden als Zwolle, Emmen en Enschede bevindt zich het grootschalige evenementencomplex in Hardenberg. Bekend om haar nuchtere instelling, betrouwbaarheid en laagdrempeligheid faciliteert Evenementenhal Hardenberg talloze evenementen. Met jarenlange ervaring in events dragen we bij aan het succes van duizenden evenementen en verwelkomen we miljoenen bezoekers.

Op zoek naar een ruimte voor 100 personen, of wilt u 25.000 bezoekers verwelkomen? De flexibiliteit van de ruimten in Evenementenhal Hardenberg biedt veel mogelijkheden. Bekijk hieronder wat we voor uw event kunnen betekenen!

De kracht van Evenementenhal Hardenberg

Flexibel voor ieder event

Met 11 verschillende zalen en 7 grote (beurs)hallen is het organiseren van een evenement voor iedere groepsgrootte mogelijk. Van een kleine receptie met 10 personen tot een grootschalig evenement voor 25.000 man.

Alle kennis en expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot standbouw, personeel en aankleding: alles in eigen beheer!

Jarenlange ervaring op het gebied van hospitality

In de afgelopen 25 jaar gaf Evenementenhal miljoenen bezoekers het gevoel van thuiskomen op onze (vak)beurzen, fairs en muziekevents.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het team van Evenementenhal Hardenberg? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top