Ontdek de vele mogelijkheden van Evenementenhal Hardenberg!

Evenementenhal Hardenberg leent zich uitstekend voor ieder soort evenement. Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. De hallen en zalen verschillen in grootte en bieden u de ruimte om uw evenement te laten groeien.

Beurs
De multifunctionele hallen van Evenementenhal Hardenberg zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende vak-en publieksbeurzen. Met al meer dan 500 beurzen die hebben plaatsgevonden in Evenementenhal Hardenberg hebben we meer dan genoeg ervaring om u goed te helpen bij de organisatie.

Bedrijfsevents
Of u nu een jubileumfeest van uw bedrijf,  de lancering van een nieuw product of een prikkelende kick-off wil organiseren, Evenementenhal Hardenberg is de ideale locatie voor het organiseren van ieder soort bedrijfsevent. Met een grote diversiteit aan mooie en sfeervolle ruimtes kunnen we uw evenement volledig naar uw wensen en behoeftes laten plaatsvinden.

Muziekfeesten
Met uw muziekfeest kunt u in Evenementenhal Hardenberg een grote doelgroep bereiken binnen Noordoost-Nederland. Jaarlijks ontvangen wij al meer dan 10.000 feestgangers op onze eigen events zoals Pump up the 90’s.

Bekijk hieronder wat we voor uw event kunnen betekenen!

De kracht van Evenementenhal Hardenberg

Flexibel voor ieder event

Met 9 verschillende zalen en 7 grote (beurs)hallen is het organiseren van een evenement voor iedere groepsgrootte mogelijk. Van een kleine receptie met 10 personen tot een grootschalig evenement voor 25.000 man.

Alle kennis en expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot standbouw, personeel en aankleding: alles in eigen beheer!

Jarenlange ervaring op het gebied van hospitality

In de afgelopen 25 jaar gaf Evenementenhal miljoenen bezoekers het gevoel van thuiskomen op onze (vak)beurzen, fairs en muziekevents.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het team van Evenementenhal Hardenberg? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. 

Scroll naar top