Beurshallen

De ruim opgezette beurshallen in Evenementenhal Hardenberg worden geroemd vanwege hun veelzijdigheid en sfeervolle ambiance. De hallen zijn geschikt voor zowel beurzen, concerten, evenementen, congressen als voor een groot bedrijfsfeest.

Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. Evenementenhal Hardenberg huisvest ruim zeven grote hallen die met elkaar verbonden zijn. Ondanks de omvang van elke hal heerst er op elke plek een gemoedelijke en intieme sfeer. Elke hal biedt haar eigen toiletgroep, heeft een entree inclusief receptie en vergaderzalen nabij en heeft horecavoorzieningen binnen handbereik. Drie zalen zijn aangesloten op de keuken en hebben buffetpunten waardoor het u op culinair gebied aan niets ontbreekt. Aan de oostkant van het complex bevindt zich de multifunctionele congreszaal, de Klepperzaal waar binnen no-time ieder evenement gecreëerd kan worden.

Oppervlakte

25.000 m²

Totaal capaciteit

25.000 pax

EF_GO_Floorplan

7 hallen

EF_GO_Parkeren

5.000 p.

Een greep uit de mogelijkheden

Evenementen | Beurzen & Congressen | Feesten & Partijen | Concerten & Festivals | Vergaderingen, seminars, workshops en trainingen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Scroll naar top