Veelgestelde vragen

Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. De ruim opgezette beurshallen worden geroemd vanwege hun veelzijdigheid en sfeervolle ambiance. Rondom Evenementenhal Hardenberg zijn 5.000 parkeerplaatsen.

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator. Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kun je terecht voor accreditatie- en interview verzoeken.

Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kun je een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna je per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kun je jouw persbadge ophalen bij de beursreceptie.

  • Het betreden van Evenementenhal en bijbehorende terreinen is voor eigen risico.
  • Evenementenhal is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of ongevallen.
  • Evenementenhal geeft uitsluitend toegang boven de 18 jaar.
  • Indien de bezoekers onder de 18 jaar Evenementenhal betreden, is dit uitsluitend toegestaan onder toezicht en begeleiding van een volwassene. Dit is voor eigen verantwoording en risico.

Evenementenhal is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van jouw eigendommen. Wij adviseren je toezicht te houden op je eigendommen en deze te beveiligen en adequaat te verzekeren, vanaf het moment dat ze je pand verlaten tot het moment dat ze weer in je pand terugkeren. Veel transport- en verblijfsverzekeringen blijken in geval van diefstal uitsluitend tot uitkering over te gaan als er sprake is van (aantoonbare) braakschade. Bij diefstallen gedurende de op- en afbouwdagen van de beurs of op de beursdagen zelf, zal er echter geen braakschade aan het pand zijn en zal de verzekeraar dus aanvullend bewijs eisen dat je eigendommen daadwerkelijk zijn gestolen. Wij adviseren je daarom met je verzekeraar vooraf af te stemmen welke wijze van beveiliging van jouw eigendommen (veel standhouders kiezen voor kettingen) recht geeft op dekking bij diefstal en dit ook vast te leggen in jouw polis. Buiten de op- en afbouw uren zijn de laad- en losdeuren gesloten en ‘s nachts is beveiliging in het pand aanwezig.

Onze medewerkers kunnen je eerste hulp bij (kleine) ongelukken bieden. Bij de hoofdreceptie is een speciale EHBO post ingericht waar je terecht kunt.

Huisdieren zijn in Evenementenhal Hardenberg niet toegestaan (uitgezonderd hulphonden).

Per 1 januari 2011 wordt er geen BTW doorberekend aan buitenlandse standhouders.

Middels onderstaande link kom je op de site van de belastingdienst in Nederland, waar je verdere toelichting kunt vinden; www.belastingdienst.nl.

De vakbeurzen zijn op uitnodiging van de exposanten te bezoeken. Indien je geen entreebewijs heeft ontvangen, dan kun je een kaart kopen bij de beursreceptie op vertoon van jouw uittreksel van de Kamer van Koophandel of kijk voor meer informatie op de desbetreffende beurswebsite.

Je kunt voor aanvang van een vakbeurs via de beurswebsite een entreebewijs aanvragen. Dit entreebewijs kun je op de desbetreffende beurssite aanvragen door online je gegevens achter te laten. Na controle en goedkeuring van jouw gegevens kom je automatisch bij ons in het systeem terecht.

Een entreebewijs is persoonsgebonden en alleen beschikbaar voor de vakgerichte bezoeker. Het entreebewijs geeft je recht op (gratis) toegang tot de desbetreffende vakbeurs en word je ongeveer twee weken voor aanvang per post toegezonden!

Wij maken gebruik van standbouw van het merk Octanorm. Deze standbouw bestaat uit een aluminium geraamte waar grijze platen in geplaatst worden.

• Hoogte 2,51 m
• Zichtbare wandhoogte 2,40 m
• Wandbreedte 0,99 m (inclusief paaldikte)
• Zichtbare wandbreedte 0,95 m (exclusief paaldikte)
• Paaldikte 4,0 cm
• Breedte frieslijst 10 cm
• Hoogte aluminiumstrip 5,0 cm
• Breedte aluminiumstrip 1,5 cm (de breedte van de inkeping in de strip is 0,4 cm en deze inkeping is 1,2 cm diep)
• Plaatdikte 0,3 cm

Op of in onze standbouw materialen mag niet geplakt, geniet, geschroefd of gespijkerd worden. Wil je iets bevestigen dan zijn er haken bij de (opbouw)receptie verkrijgbaar. Objecten die aan de standbouw worden gehangen mogen maximaal een gewicht hebben van 5 kilo.

De meeste vakbeurzen bieden toegang voor personen boven de leeftijd van 18 jaar, maar voor sommige beurzen geldt een uitzondering. Bezoek daarom de website van de desbetreffende beurs voor meer informatie.

Voor consumentenbeurzen gelden andere regels. Deze worden op de betreffende beurssite vermeld.

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vind je invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Evenementenhal heeft geen rolstoelen beschikbaar voor gebruik.

Jaarlijks bezoeken duizenden bezoekers Evenementenhal Hardenberg. Veiligheid heeft dan ook de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Daarom besteden wij hier continu aandacht aan.

Het is in Evenementenhal Hardenberg verboden om te roken!

Je bent dan ook zelf verantwoordelijk en riskeert bij overtreding een boete! Evenementenhal zorgt er bij ieder beurs/evenement voor dat hier een passende oplossing wordt verzorgd.

Heb je nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Scroll naar top