Klepperzaal

De Klepperzaal heeft een indrukwekkende upgrade ondergaan en biedt nu nog meer mogelijkheden voor jouw evenementen, beurzen en bijeenkomsten. We zijn verheugd om je te kunnen verwelkomen in onze compleet gerenoveerde zaal, voorzien van state-of-the-art faciliteiten die je evenement naar een hoger niveau tillen.

Een van de opvallende nieuwe kenmerken van de Klepperzaal is het uitgebreide truss-systeem met duurzame led-verlichting. Dit systeem strekt zich uit over de gehele lengte van de zaal en biedt eindeloze mogelijkheden om de sfeer en uitstraling van je evenement naar wens aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om de kleuren van je huisstijl helemaal terug laten komen in de verlichting om zo de optimale sfeer te creëren. Daarnaast beschikt de zaal nu over een groot podium en de nieuwste visuele technieken om ervoor te zorgen dat jij iedereen meeneemt tijdens jouw presentatie.  

300m²
1.500 m²
Totaal capaciteit
1.700 pax
2,65m
6,5 m
Ja

Nee

Flexibele indelingsmogelijkheden

Met haar flexibele indelingsmogelijkheden en uitgebreide technische faciliteiten is de zaal geschikt voor allerlei verschillende events.

De nieuwste audiovisuele technieken

De zaal beschikt over een gloednieuw groot podium en is voorzien van de nieuwste audiovisuele technieken om zo ieder event een succes te maken!

Creëer elke gewenste sfeer

Laat jouw huisstijl goed naar voren komen met de moderne led-verlichting en creëer zo iedere gewenste sfeer tijdens jouw event.

Ervaringen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het organiseren van een event, over één van onze ruimtes óf kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Linda de Boer

Head of Meeting & Events
+31(0)6 21 47 83 34
events.hardenberg@easyfairs.com

Stuur ons een bericht
Scroll naar top