Vier de jaarafsluiting met ons!

Richting de kerstperiode is het tijd om een gezellig moment te organiseren voor uw collega’s. Uw waardering te tonen, kerstpakketten uit te delen en op een mooi jaar terugblikken. Wist u al dat dit in meerdere vormen mogelijk is bij Evenementenhal Hardenberg? Of het nu gaat om een grote of kleine bijeenkomst, een borrel of kerstpakkettenmarkt. Wij helpen u graag!

Kerstborrel / feest

Sluit het jaar spetterend af met uw collega’s. Bij ons kunnen jullie terecht voor een volledig verzorgde kerstborrel of een sfeervol kerstfeest. Van catering tot entertainment, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wilt u een mooi ingerichte plek voor het uitdelen van kerstpakketten of een klein podium voor een mooi dankwoord uit te kunnen aan uw collega's, wij denken graag met u mee over de invulling van uw kerstevent. We hebben verschillende zalen voor groot of klein gezelschap voor u en al uw gasten!

Kerstpakketten markt

Wordt het bedenken van een origineel kerstpakket ieder jaar moeilijker? Organiseer dan een kerstpakkettenmarkt. Wat houdt het in: in de Evenementenhal kunnen meerdere aanbieders van leuke kerstgeschenken aanwezig zijn, uw personeel krijgt bonnen van een bepaalde waarde en zij kunnen vervolgens zelf hun kerstpakket uitzoeken! Wij kunnen deze bedrijven voor u zoeken, maar u uiteraard ook zelf. Wij zorgen ervoor dat het feestelijk versierd is en kunnen u ook voorzien van een hapje & drankje.

Kerstdiner

Trakteer uw collega’s op een heerlijk kerstdiner. Dan nodigen wij u uit in één van onze sfeervol aangeklede zalen. Onze chef-kok zal een heerlijk menu voor u en uw collega’s samenstellen, geheel aangepast naar uw wensen. Van lopend buffet tot vijf gangen diner. De catering, aankleding en zelfs entertainment kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kerstviering in de Tuinlounge

Vier uw kerstevent op een unieke locatie en houd het in onze sfeervolle Tuinlounge. Voor de gelegenheid hebben we deze helemaal getransformeerd tot een warme en sfeervolle buitenruimte volledig in kerstsfeer. Stelt u zich eens voor gezellige zitjes met warme schapenvachtjes en sfeervolle verlichting als decor voor een gezellige kerstborrel samen met al uw collega's. Geniet van heerlijke glühwein en smaakvolle borrelhapjes en hef met elkaar het glas op alle successen van het afgelopen jaar. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee over de invulling van uw kerstevent in onze Tuinlounge!

Neem contact met ons op!

“Met persoonlijke aandacht en brede organisatiekennis zorgen wij dat uw event een groot succes wordt.”

Scroll naar top