Vier de jaarafsluiting met ons!

Richting de kerstperiode is het tijd om een gezellig moment te organiseren voor uw collega’s. Uw waardering te tonen, kerstpakketten uit te delen en op een mooi jaar terugblikken. Wist u al dat dit in meerdere vormen mogelijk is bij Evenementenhal Hardenberg? Of het nu gaat om een grote of kleine bijeenkomst, een borrel of kerstpakkettenmarkt. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten markt

Wordt het bedenken van een origineel kerstpakket ieder jaar moeilijker? Organiseer dan een kerstpakkettenmarkt in Evenementenhal Hardenberg. Wat houdt het in: in de Evenementenhal kunnen meerdere aanbieders van leuke kerstgeschenken aanwezig zijn, uw personeel krijgt bonnen van een bepaalde waarde en zij kunnen vervolgens zelf hun kerstpakket uitzoeken! Mogelijke aanbieders zijn bijvoorbeeld een drogisterij, een kaasboer, een slager, speelgoedwinkel, interieurzaken of een wijnhandelaar. Wij kunnen deze bedrijven voor u zoeken, maar u uiteraard ook zelf. Wij zorgen ervoor dat het feestelijk versierd is en kunnen u ook voorzien van een hapje & drankje.

Kerstborrel/feest

Sluit het jaar spetterend af met uw collega’s. Bij Evenementenhal Hardenberg kunnen jullie terecht voor een volledig verzorgde kerstborrel of kerstfeest. Van catering tot entertainment kunnen wij voor u verzorgen. Een plek voor het uitdelen van kerstpakketten of een klein podium voor een mooi dankwoord wij denken graag met u mee. 

Kerstdiner

Trakteer uw collega’s op een heerlijk kerstdiner. Dan nodigen wij u uit in één van onze sfeervol aangeklede zalen. Onze chef-kok zal een heerlijk menu voor u en uw collega’s samenstellen, geheel aangepast naar uw wensen. Van lopend buffet tot vijf gangen diner. De catering, aankleding en zelfs entertainment kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De volgende ruimtes zijn geschikt voor uw kerstviering

ZAAL 1

De onlangs gerenoveerde zaal is een sfeervolle ruimte voor uw grote vergadering. Met eigen entree komen gasten in stijl binnen.

ZAAL 2

Modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Gemakkelijk te combineren met de zaal 3 en een eigen entree. 

 

ZAAL 3

Grenzend aan zaal 2 en daardoor gemakkelijk uit te breiden. Vlak bij hallen 3 & 4 en perfect ter uitbreiding van uw event.

Scheepsbar

Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij volop mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Geheel naar eigen wens.

De kracht van Evenementenhal Hardenberg

Plug & Play

Van aankleding tot zaalinrichting en catering: u regelt de gasten, wij regelen de rest!

Alle kennis & expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot personeel & aankleding: wij hebben alles in eigen beheer!

Jarenlange ervaring in het organiseren van events

Met meer dan 60 eigen events per jaar helpen wij u graag om uw event tot een succes te maken!

Meer informatie? neem contact op

“Met persoonlijke aandacht en brede organisatiekennis zorgen wij dat uw event een groot succes wordt.”

Scroll naar top