Alle info voor exposanten

Exposant bij een van de evenementen binnen Evenementenhal Hardenberg? Hier kan je alle informatie vinden voor exposanten. 

Previous slide
Next slide

Wat verstaan wij onder service?

Wij nemen als gastheer of gastvrouw van jouw relaties, je zoveel mogelijk werk uit handen. Jij wil zakendoen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden. Daarvoor investeer je in deelname aan een vakbeurs bij Evenementenhal.
Wij verstaan ons vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
Ons Event Services team deelt graag haar kennis met je om de waarde van deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op je wensen. Event Services helpt je voor en tijdens de beurs.

Alle service-onderdelen op een rijtje

Voor exposanten 1
Voor exposanten 2

Catering Service

Door de jarenlange kennis en expertise is de Hospitality afdeling van Evenementenhal in staat om jouw culinaire wens naar volle tevredenheid in te vullen. 

Onze catering loopt voorop als het gaat om kwaliteit en veelzijdigheid. Wij bieden jou en je gasten een inspirerende smaakbeleving, waarbij rekening wordt gehouden met vegetarische en/of biologische gerechten. Wij werken met seizoensgebonden producten, en dat proef je!

Goed gastheerschap is een vak apart, of het nu gaat om:
• Standcatering
• Personeelscatering
• Eventcatering
• Restaurants

Allergenen
Evenementenhal kan niet garanderen dat de producten geen allergenen bevatten.
Heb je vragen omtrent ons beleid, dan kun je ter plekke vragen naar onze chefkok of locatiebeheerder.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN ONZE EVENEMENTENHAL STANDBOUW?

Neem contact met ons op

Ben je exposant en heb je een vraag voor ons Event Services team? Neem dan contact op.

Stuur ons een bericht
Scroll naar top