Evenementenhal Hardenberg presenteert: het Springkussenfestival!

Voor het eerst zal Evenementenhal Hardenberg haar beurshal omtoveren tot een spectaculair Springkussenfestival, zo verkondigt Linda de Boer van Evenementenhal Hardenberg. Op 10, 11 en 12 mei 2024 wordt de hal omgetoverd tot een waar springparadijs.

Met meer dan 15 diverse springkussens en stormbanen in uiteenlopende thema’s, belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden. Van piraten tot dinosaurussen, unicorns tot vliegtuigen, er is voor elk wat wils. Naast de adembenemende stormbanen, zoals de surfstormbaan en de junglestormbaan, kunnen bezoekers ook genieten van activiteiten zoals zaklopen en een speciaal voetbalveldje.

Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterhoek waar ze veilig kunnen spelen, terwijl de ouders ontspannen op het ruime horecaterras met een gratis kopje koffie of thee.

Tickets voor het Springkussenfestival zijn online te koop via www.evenementenhal.nl of aan de deur tijdens openingstijden.

Scroll naar top