Evenementenhal Hardenberg bereidt zich voor op het Ballonfestival

Van donderdag 27 juni tot en met zaterdag 29 juni 2024 is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt in Hardenberg: het Ter Steege Ballonfestival! Dit festival, dat een begrip is geworden in de regio, biedt drie dagen lang een spectaculaire mix van ballonvaarten, de Drakenbootrace en een geweldig muziekprogramma in de grote feesttent.

Elke dag, als de weersomstandigheden het toelaten, zullen ongeveer 35 nationaal en internationaal gekleurde ballonnen de lucht kleuren. Vanaf ongeveer 19.30 uur worden de voorbereidingen getroffen en stijgen de ballonnen op vanaf het evenemententerrein op de uiterwaarden van de prachtige Vecht in Hardenberg.

Het muziekprogramma wordt opnieuw door Evenementenhal Hardenberg georganiseerd en wordt dit jaar afgetrapt op de woensdagavond met de Voute Bingo! Daarnaast treden DJ Don Cartel, Qmusic Het Foute Uur en The Rockaholics op en is er (bij goed weer) op vrijdagavond om 22:30 uur een vuurwerkshow.

Het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg is een evenement dat je niet mag missen! Of je nu graag de ballonnen bewondert vanaf de grond, deelneemt aan de Drakenbootrace of geniet van de live muziek in de feesttent, er is voor ieder wat wils.

En het beste van alles? Het ballonfestival Hardenberg is gratis toegankelijk voor iedereen! Tickets voor de grote feesttent en meer informatie is te vinden via de website

Scroll naar top