Pump up the 90’s viert 30ste editie met grote artiesten

Het muziekfestival Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg viert op zaterdag 20 april zijn 30ste editie. De organisatie pakt voor deze jubileumeditie groots uit met in totaal acht artiesten verdeeld over twee podia: Main Stage en Duikboot Area. Onder meer Charly Lownoise, T-Spoon, Critical Mass, DJ Potato en DJ Zany komen naar Hardenberg. 

‘Ja, we halen voor deze jubileumeditie alles, maar dan echt alles uit de kast’, zegt Linda de Boer namens de organisatie. ‘Het is voor het eerst in de geschiedenis van Pump up the 90’s dat we zoveel grote namen op één avond hebben weten te strikken voor onze bezoekers. En dat is natuurlijk niet zonder reden, want we hebben deze editie wat te vieren. Alweer de 30ste editie, de tijd vliegt voorbij. Ooit is Pump up the 90’s begonnen met een paar honderd bezoekers, inmiddels ontvangen we elke editie steevast duizenden liefhebbers van 90’s muziek. Dat is fantastisch.’

De line-up voor de 30ste editie van Pump up the 90’s bestaat op Main Stage uit Charly Lownoise, één van de grootste 90’s iconen. Verder treden op dit hoofdpodium T-Spoon, Critical Mass, Flamman & Abraxas en DJ Benn op. Tijdens de vorige editie van Pump up the 90’s in december werd de Duikboot Area gelanceerd als extra area naast Main Stage. De Boer: ‘Dat was een schot in de roos. In deze Duikboot Area wordt met name hardstyle gedraaid, terwijl op Main Stage vooral happy hardcore en eurodance de boventoon voeren. Deze editie komen DJ Potato, DJ Zany en Don Cartel hier optreden.’ 

Inmiddels zijn al meer dan 4.000 tickets verkocht voor deze jubileumeditie. Alle actietickets en early bird tickets zijn al uitverkocht, er zijn nu nog regular tickets te bestellen voor €27,50. Ook is er weer busvervoer geregeld vanuit 30 verschillende opstapplaatsen in de regio. Voor slechts €5 kunnen bezoekers hier gebruik van maken. Pump up the 90’s is op zaterdag 20 april van 20.30 tot 02.30 uur. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.pumpupthe90s.nl.

Scroll naar top