Mental Theo, Darkraver en Nakatomi naar Pump up the 90’s Hardenberg

Mental Theo, DJ Darkraver en Nakatomi vormen samen de line-up voor de Main Stage op Pump up the 90’s op zaterdag 9 december in Evenementenhal Hardenberg. Tussendoor komt ook DJ Benn in actie, hij is onlangs genomineerd voor de titel ‘Populairste Party DJ’ van Nederland, de hoogste categorie voor de gevestigde DJ’s in de entertainment en horecabranche in Nederland. Verder maakt de organisatie bekend dat Pump up the 90’s deze editie uitbreidt met een extra area: De Duikboot Area.

“Wij pakken voor deze 29e editie extra groot uit. De artiesten voor Main Stage zijn nu bekend, maar dat is nog niet alles. Er komen namelijk nog twee area’s bij: De Duikboot Area en Het Flügel Feestcafé. Binnenkort maken wij de hoofdact bekend voor de nieuwe Duikboot Area. Het Flügel Feestcafé hebben we afgelopen editie voor het eerst geïntroduceerd en was direct een voltreffer”, laat Linda de Boer weten namens Evenementenhal Hardenberg.

Inmiddels zijn de eerste 5.000 tickets al verkocht voor het grootste 90’s muziekfestival in Nederland en ook het busvervoer raakt bijna volgeboekt. De Boer: “Een avondje Pump up the 90’s is en blijft voor veel mensen vaste prik. Dat is deze editie niet anders, want de tickets vliegen de deur uit. Er staat ook een gigantisch sterke line-up met levende iconen uit de 90’s. We gaan ons dan ook weer opmaken voor een fantastische avond in een uitverkochte Evenementenhal Hardenberg.”

Pump up the 90’s is op zaterdag 9 december van 20.30 tot 02.30 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.pumpupthe90s.nl

Scroll naar top