TERUG VAN WEGGEWEEST: MENTAL THEO OP PUMP UP THE 90’S!

We hebben geweldig nieuws! De legendarische Mental Theo keert terug naar Pump up the 90’s en we kunnen niet wachten om met jullie allemaal los te gaan op zijn waanzinnige hits. Voor degenen die hem kennen, is hij geen onbekende. Maar voor de nieuwkomers onder ons, laten we je meenemen naar een tijd waarin Mental Theo de dansvloeren domineerde. Bereid je voor op een epische afsluiting  met de enige echte Mental Theo!

Mental Theo is geen vreemde op Pump up the 90’s. Hij heeft al eerder op Pump up the 90’s gestaan en heeft ons keer op keer verbluft met zijn unieke stijl. We zijn enorm blij om hem opnieuw te verwelkomen! Degenen die eerder zijn optredens hebben meegemaakt, weten dat hij garant staat voor een avond vol onvergetelijke herinneringen.

Laten we even stilstaan bij de epische hits die Mental Theo door de jaren heen heeft voortgebracht. Van “Wonderful Days” tot “Stars” en “I’m Gonna Live Tonight”, zijn nummers zijn tijdloos en brengen je meteen terug naar die nostalgische 90’s vibe. Met zijn kenmerkende stijl van happy hardcore, eurodance en trance, heeft Mental Theo een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekscene van de jaren ’90 en ver daarbuiten.

Dus, maak je klaar om terug te keren naar de gouden tijd van de jaren ’90 met niemand minder dan Mental Theo op Pump up the 90’s! Of je nu een fan bent die hem al eerder hebt gezien of een nieuwkomer die zijn muziek ontdekt, je kunt je verheugen op een fantastische avond met deze eerste naam uit onze line-up. 

Heb je nog geen ticket? Scoor die nu via onze website en profiteer van €7,50 Early Bird-korting!

Scroll naar top