Crea Weekend komt weer naar Evenementenhal Hardenberg!

Crea Weekend komt er weer aan! Op 6, 7,en 8 oktober staat de najaarseditie van het Crea Weekend weer voor de deur. De beurs heeft dit jaar meer dan 120 standhouders die de nieuwste creatieve hobby’s aan jullie presenteren! Naast verschillende verkoopkramen zijn er dit jaar ook verschillende demonstraties en workshops! 

Wil je nog even nagenieten van de vorige beurs en zien hoe leuk Crea Weekend is? Bekijk dan de aftermovie!

Wat is Crea weekend?

Tijdens Crea weekend staan de hallen van Evenementenhal Hardenberg 3 dagen volledig in het teken van creativiteit, waarbij bezoekers de kans krijgen om de stands van talloze winkels en bedrijven te verkennen en zich te laten inspireren door de nieuwste creatieve materialen en technieken.

Of je nu een doorgewinterde expert bent of net je eerste stappen zet in de wereld van creativiteit, het Crea Weekend heeft voor ieder wat wils. Bezoekers worden verwelkomd door een scala aan deskundigen die paraat staan om hun kennis te delen over de laatste trends en ontwikkelingen in de creatieve sector. Van handwerken tot scrapbooking, van schilderen tot bakken, er is voor elk interessegebied een expert beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

De beursvloer bruist van activiteiten, variërend van boeiende demonstraties tot boeiende mini-workshops die worden aangeboden bij de verschillende kramen en stands. Dit is de uitgelezen kans om nieuwe technieken te ontdekken en hands-on ervaring op te doen. Of je nu geïnteresseerd bent in het aanleren van nieuwe vaardigheden of het perfectioneren van je huidige technieken, het Crea Weekend biedt een unieke gelegenheid om je kennis te verdiepen.

Kortom, het Crea Weekend Hardenberg belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen met een passie voor creativiteit. Verlaat de beursvloer niet alleen met een schat aan nieuwe ideeën, maar ook met de benodigdheden om die ideeën om te zetten in prachtige creaties. Wees erbij op 6, 7 & 8 oktober in Hardenberg en omarm de creativiteit in al zijn pracht en praal.

Bekijk de aftermovie van dit voorjaar om een indruk te krijgen van Crea Weekend Hardenberg! Of lees alles over het  event via hun eigen website. 

Scroll naar top