OG3NE en Hugo Kennis komen naar Winter Fair Hardenberg

De zingende zusjes Lisa, Amy en Shelley, beter bekend als OG3NE, komen dit jaar naar Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg. OG3NE heeft talloze hits op hun naam staan, waaronder Magic en Lights and Shadows. Zij komen optreden tijdens Winter Fair By Night, de speciale avondopening op vrijdag 3 november. Ook tv-kok, presentator en acteur Hugo Kennis is die avond aanwezig op Winter Fair By Night. Hij geeft dan kookdemonstraties op het nieuwe Kook & Bak Plein.

OG3NE vertegenwoordigde Nederland in 2017 op het Eurovisiesongfestival, won daarvoor The Voice of Holland en is onder meer bekend van het succesvolle tv-programma Beste Zangers. “Wij zijn erg trots dat OG3NE dit jaar komt optreden op Winter Fair Hardenberg. Deze zussen hebben prachtige zangstemmen en vormen samen een vocale sensatie. Ook hun liveshows zijn indrukwekkend en we kijken enorm uit naar hun optreden”, zegt Rosanne van de Kraats namens Winter Fair Hardenberg.

Hugo Kennis op Kook & Bak Plein

Winter Fair Hardenberg breidt dit jaar uit met een Kook & Bak Plein. Hier geven op alle dagen bekende koks, bakkers en influencers inspirerende demonstraties. Tv-kok Hugo Kennis is één van hen en zal kookdemonstraties geven en tips & tricks delen. Hugo Kennis is de vaste kok in het RTL-programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven en is te zien in meerdere programma’s op 24Kitchen.

Van de Kraats: “Het najaar is het seizoen van koken en bakken. Zodra de dagen korter worden, duiken we samen weer de keuken in en oefenen we onze beste recepten voor alle feestdagen die komen. Om onze bezoekers boordevol inspiratie naar huis te laten gaan, introduceren we dit jaar een Kook & Bak Plein. Iedereen is welkom om hier aan te schuiven en van de beste koks en bakkers de lekkerste recepten te ontdekken. Elke dag is er een andere leuke foodie die onze bezoekers komt inspireren.”

Influencers aanwezig: Brenda Kookt en Bakken met Niels

Naast Hugo Kennis op de vrijdagavond, is Bakken met Niels aanwezig op de vrijdagochtend en -middag en geeft Brenda Kookt op de zaterdag demonstraties. Brenda Kookt is onder meer bekend van haar social media kanalen die gevolgd worden door duizenden mensen. Ze is één van de grootste inspiratieplatforms voor thuiskoks om te laten zien dat het niet moeilijk of ingewikkeld is om een vers gekookte maaltijd op tafel te zetten. Bakken met Niels richt zich met name op ‘ontdek de banketbakker in jezelf’ en organiseert het hele jaar door verschillende bakworkshops om Nederland aan het bakken te krijgen.

Openingstijden Winter Fair Hardenberg 2023 Winter Fair Hardenberg is dit jaar op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november in Evenementenhal Hardenberg. Het grootste driedaagse winterevent in Noord- en Oost-Nederland telt meer dan 200 deelnemers verdeeld over maar liefst zes beurshallen. Naar verwachting komen zo’n 20.000 bezoekers naar het event. Winter Fair is op 3, 4 en 5 november te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Ook is er een speciale avondopening met Winter Fair By Night op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur. Tickets voor de dagopeningen zijn online te koop voor €11 en tickets voor de avondopening zijn €15. Voor meer informatie

Scroll naar top