Vogelweelde kondigt nieuwe datum aan voor de Najaarsmarkt in Evenementenhal Hardenberg

Vogelweelde is verheugd om de nieuwe datum voor de Najaarsmarkt aan te kondigen. Het populaire vogelevenement zal plaatsvinden op 16 september in de Evenementenhal Hardenberg. Door de verschuiving van de datum, ongeveer een maand vervroegd, hopen zij op beter weer en hogere temperaturen, wat de marktervaring voor zowel bezoekers als deelnemers ten goede zal komen en het dierenwelzijn zal bevorderen.

De Najaarsmarkt van Vogelweelde is een jaarlijks terugkerend evenement dat enthousiaste vogelliefhebbers en handelaren samenbrengt. Het biedt een unieke gelegenheid om een breed scala aan prachtige vogels te bewonderen en aan te schaffen, evenals om in contact te komen met experts en gelijkgestemden in de vogelwereld.

“Door de markt een maand te vervroegen, hopen we de kans op gunstigere weersomstandigheden te vergroten. Dit zal niet alleen het plezier van de bezoekers vergroten, maar ook een positieve invloed hebben op het welzijn van de dieren die op de markt aanwezig zijn”. Vogelweelde hecht veel waarde aan het bevorderen van verantwoorde dierenhandel en het waarborgen van het welzijn van de vogels.

Binnenkort zal de online ticketverkoop starten via de eigen website van Vogelweelde. Houd de website goed in de gaten voor meer informatie en updates over de ticketverkoop. De Najaarsmarkt van Vogelweelde in Evenementenhal Hardenberg belooft opnieuw een geweldig evenement te worden voor alle vogelliefhebbers. Reserveer 16 september alvast in je agenda en bezoek ook de Vogelmarkt van Vogelweelde.

Over Vogelweelde:
Vogelweelde is een organisatie die zich richt op het bevorderen van vogelhobby’s en het welzijn van vogels. Het organiseert regelmatig markten en evenementen waar vogelliefhebbers samenkomen en hun passie voor vogels kunnen delen. Volg Vogelweelde: Blijf op de hoogte van de laatste updates en nieuws over de Najaarsmarkt van Vogelweelde door ze te volgen op Facebook!

Scroll naar top