Kick-off Maakindustrie Expo met Mark Tuitert op 10 mei 2023

Op zoek naar jouw drive en flow!
Het is geen logische combinatie: een cluster van bedrijven en filosofie, maar… met het bezoeken van prachtige maakbedrijven, inspirerende presentaties en een drive-through, wordt met collega-bedrijven en studenten door Hardenberg gefietst. Mark Tuitert, voormalig schaatser en olympisch kampioen, sluit af met een dynamische en inspirerende presentatie en verzorgt daarmee de kick-off van de beurs Maakindustrie Expo.

We laten zien wat samenwerking is en waarom een stoïcijnse mindset goed kan zijn. Het (durven) van keuzes maken, persoonlijk leiderschap, onzekerheid, succesvol schaatstreintje bouwen in de regio en eigen verantwoordelijkheid nemen. Maar ook waarom het bundelen van krachten en kennis belangrijk is en kennis maken met de toekomstige medewerkers/sters.

Er worden drie bedrijfsbezoeken afgelegd waar diverse thema’s centraal staan:

  1. Masevon Technology gevolgd door bezoek aan Drabo Hardenberg BV: Nieuwetijdse medewerkers – Lagerhuisdebat tussen studenten en ondernemers
  2. Schurter Electronics gevolgd door bezoek aan Brunink Machinefabriek BV: I love my boss – welke rol speelt techniek in binden en boeien van talent en personeel
  3. Horstra Technology BV gevolgd door bezoek aan Droste Bejah BV: Binden en boeien in optima forma als werkgever

We laten zien hoe je in de regio mooie clusters kunt bouwen. Daarom wordt deze bijeenkomst georganiseerd door Koninklijke Metaalunie district Oost in samenwerking met IQ BLVD en Easyfairs/Maakindustrie Expo.

Locatie en aanmelden
Datum: 10 mei 2023
Tijdstip: 8.30 – 13.00 uur
Start locatie: RUIM vol creatieven, Nijverheidsstraat 7, 7772 TP Hardenberg

Aanmelden kan via bijgaande link. Hier staat ook meer informatie over de deelnemende bedrijven en het programma.

Koninklijke Metaalunie is met ruim 15.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het MKB-metaal. De leden hebben samen een omzet van 30 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 180.000 mensen.

Scroll naar top