Muziekprogramma Ballonfestival Hardenberg blijft ook komende 4 jaar in handen van Evenementenhal Hardenberg

De samenwerking tussen Evenementenhal Hardenberg en Stichting Ballonfestival Hardenberg is met vier jaar verlengd. Dat betekent dat Evenementenhal Hardenberg in ieder geval tot en met 2026 verantwoordelijk blijft voor het muziekprogramma in de grote feesttent tijdens het Ter Steege Ballonfestival in Hardenberg. “Het Ballonfestival in Hardenberg is een fantastisch evenement waar we samen met heel Hardenberg trots op zijn”, zegt voorzitter Arend Hofsink van de stichting Ballonfestival Hardenberg. “Wij zijn erg blij dat we ook de komende jaren een fantastisch muziekprogramma mogen en gaan organiseren”, zegt Linda de Boer namens Evenementenhal Hardenberg.

Al meer dan 30 jaar is het Ballonfestival in Hardenberg een begrip in de regio. De organisatie van de ballonvaarten is in handen van Stichting Ballonfestival Hardenberg en het randprogramma rondom deze evenementen wordt georganiseerd door Evenementenhal Hardenberg. Hofsink: “Samen met de Brunink Drakenbootrace zijn we enorm tevreden over hoe Evenementenhal de laatste jaren met ons heeft samengewerkt. Dit heeft ook de basis gelegd om met vertrouwen weer voor vier jaar te verlengen.” De Boer: “Wij dragen het Ballonfestival in Hardenberg al jarenlang een warm hart toe. Het is een uniek evenement voor jong en oud en laat Hardenberg van z’n mooiste kant zien. Het is en blijft elk jaar een fantastisch gezicht dat tientallen ballonnen het Hardenbergse luchtruim kleur geven.”

Het randprogramma is onlosmakelijk verbonden aan het Ballonfestival in Hardenberg en bestaat onder meer uit muziekavonden in de grote feesttent op donderdag, vrijdag en zaterdag en het speciale feest op de zaterdagmiddag. Er zijn plannen om het randprogramma mogelijk verder uit te breiden. “Dat klopt, maar daar kunnen we nu nog niet meer over zeggen. In de komende weken gaan we kijken of dat voor dit jaar al mogelijk is. Wij zijn nu vooral erg blij en dankbaar dat de organisatie ons het vertrouwen weer heeft gegeven om het randprogramma te organiseren. Het is voor ons als Evenementenhal altijd een feest om dit te mogen organiseren voor de stad en haar inwoners. We kunnen dan ook niet wachten tot het weer juni is”, besluit De Boer.

De komende editie van het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg is van donderdag 22 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023 op het evenemententerrein op de uiterwaarden van de Vecht. Elke dag, als de weersomstandigheden het toelaten, stijgen zo’n 30 nationaal en internationaal gekleurde ballonnen op. Het muziekprogramma in de grote feesttent wordt in het voorjaar bekend gemaakt. Voor meer informatie: www.ballonfestival-hardenberg.nl.

Scroll naar top