Nieuw op Winter Fair Hardenberg: avondopening met Jaap Reesema

De jaarlijkse Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg is komende editie voor het eerst ook in de avonduren te bezoeken. De organisatie lanceert namelijk Winter Fair By Night, een speciale avondopening met onder meer een optreden van Jaap Reesema. Hij is dit seizoen één van de deelnemers van het tv-programma Beste Zangers.

“Wij organiseren al meer dan 15 jaar Winter Fair, maar nooit eerder was het evenement ook in de avonduren te bezoeken. Daar komt dit jaar verandering in door een avondopening te introduceren op vrijdag 4 november onder de naam Winter Fair By Night”, zegt Wieke Oostenenk namens Winter Fair Hardenberg. “Voor deze avond zal het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg bedekt zijn met tienduizenden lichtjes en knisperende fakkels. Ook onze metershoge fontein wordt sfeervol verlicht. Het hoogtepunt van de avond is het optreden van Jaap Reesema en zijn band.”

Beste Zangers-deelnemer Jaap Reesema

Jaap Reesema is onder andere bekend van zijn hits Mijn Kleine Presidentje, Nu Wij Niet Meer Praten en Alles Komt goed. Ook is hij deelnemer van Beste Zangers, waar hij onder andere het nummer Grijs in een nieuw jasje heeft gestopt. Oostenenk: “Dat hij nu naar Winter Fair By Night komt, maakt ons ontzettend trots. Het past perfect in het concept van deze avondopening. Verder worden de bezoekers op deze avond welkom geheten via de rode loper en krijgen ze een welkomstdrankje.”

Uitbreiding segmenten baby&kind, koken&servies en creatief

Winter Fair is dit jaar op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november. In totaal 200 stands verdeeld over vijf beurshallen zijn op deze dagen te bezoeken, waaronder ook op de vrijdagavond. Met bijna 20.000 bezoekers en 12.000m2 aan oppervlakte is Winter Fair Hardenberg de grootste winterfair in Noordoost-Nederland. Een aantal segmenten zoals woonaccessoires en etenswaren is al volgeboekt. De organisatie wil dit jaar ook verschillende segmenten verder uitbreiden, zoals baby&kind, koken&servies en creatief. Voor deze segmenten is de organisatie nog op zoek naar meer bedrijven.

Voor meer informatie over Winter Fair, Winter Fair By Night en kaartverkoop: www.winterfairhardenberg.nl.

Scroll naar top