Erben Wennemars en Lodewijk Hoekstra komen naar Huis & Woon Beurs

De nieuwe (ver)bouwbeurs Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg verwelkomt vier prominente sprekers die hun ervaringen op het gebied van duurzaam wonen en tuinieren, interieur en financiering delen met bezoekers. Het gaat om schaatser Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurinfluencer Judith Doppenberg van HUIZEDOP en Jochem Essink namens Rabobank.

Deze vier sprekers komen allemaal aan het woord tijdens De Nacht van Huis & Woon Beurs op de speciale avondopening op vrijdag 14 oktober van 18.00 tot 22.00 uur. Tijdens een ronde tafel setting gaan Erben Wennemars, Lodewijk Hoekstra, Judith Doppenberg en Jochem Essink met elkaar in gesprek onder leiding van tafelvoorzitter Erik Volkers. Dit programma begint om 19.45 uur tot 21.00 uur in theater De Woonkamer dat op de beursvloer is ingericht.

Meervoudig wereldkampioen Erben Wennemars woont midden in de natuur in Dalfsen en heeft in de afgelopen jaren zijn droomhuis op meerdere manieren verduurzaamd. Ook Lodewijk Hoekstra schuift aan, de bekendste Nederlandse tv-tuinman en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Hij wil bezoekers inspireren om zelf actie te nemen bij het verduurzamen en vergroenen van de eigen leefomgeving. Water, energie, voedsel, groen in en buiten het huis. Alles komt aan bod.

Judith Doppenberg – online beter bekend als HUIZEDOP – deelt dagelijks een kijkje in haar leven aan de hand van de kiekjes van haar interieur. Op Instagram telt ze meer dan 200.000 volgers. Judith is geboren in Hardenberg en woont inmiddels in het midden van het land. Zij deelt haar tips en adviezen op het gebied van interieur. De vierde tafelgast is coöperatief directeur Jochem Essink van Rabobank. Zij willen een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Ieder huis kan energiezuinig zijn, of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis. Jochem vertelt wat jij kan doen en hoe je de eerste of volgende stap zet.

Huis & Woon Beurs is een nieuwe woonbeurs voor consumenten in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 70 landelijke en regionale bedrijven presenteren hier hun (duurzame) producten en diensten op het gebied van (ver)bouwen, tuin & buitenleven, interieur, duurzaamheid en financiering & verzekeringen. De eerste editie van Huis & Woon Beurs is op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.huiswoonbeurs.nl.

Scroll naar top