Evenementenhal en Stichting Alpe d’HuZes verlengen samenwerking

Easyfairs Nederland, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem, heeft de samenwerking met Stichting Alpe d’HuZes met een jaar verlengd. Easyfairs zet onder meer haar Evenementenhal Gorinchem en de passende faciliteiten kosteloos ter beschikking voor de deelnemersdag van Alpe d’HuZes. Ook prijkt het logo van Easyfairs en Evenementenhal op het tenue van alle deelnemers van Alpe d’HuZes. “Al meer dan vijf jaar zijn we verbonden met elkaar. Als trotse sponsor dragen we deze organisatie met al haar vrijwilligers een warm hart toe”, zegt algemeen directeur Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. In aanloop naar deze koersdag worden er zogeheten ‘Alpe d’HuZes-dagen’ georganiseerd voor deelnemers, vrijwilligers, supporters, donateurs en sponsors. Eén van deze Alpe d’HuZes-dagen wordt al vanaf 2017 in Gorinchem gehouden.

Van Hooff: “Wij zijn blij en dankbaar dat we al meerdere jaren iets terug kunnen én mogen doen voor zo’n hartverwarmend initiatief als Alpe d’HuZes. En extra leuk om te melden is dat we komend jaar met een eigen team gaan deelnemen. Ons streven is om minimaal €25.000 op te halen.” 

Scroll naar top