Update Evenementenhal Hardenberg, vrijdag 12 november, 20.30 uur

Met spanning hebben wij de ontwikkelingen van de afgelopen dagen gevolgd. Wij zijn ontzettend blij dat het besluit genomen is dat onze vakbeurzen door kunnen gaan. Wat ons betreft de enige juiste beslissing, aangezien wij eind augustus al begonnen zijn met de organisatie van evenementen, waarbij de veiligheid van onze bezoekers, exposanten, toeleveranciers en eigen medewerkers altijd voorop staat. 

Naast de maatregelen die wij sinds eind augustus al treffen (zoals het coronatoegangsbewijs, extra schoonmaak en ruimere gangpaden), zullen wij een extra aanpassing doen. Tijdens de persconferentie is gecommuniceerd dat vakbeurzen uiterlijk om 18.00 uur de deuren moeten sluiten, dus die sluitingstijd zal dan ook gaan gelden voor onze beurzen.

Wij kijken ontzettend uit naar de komende periode, waarbij we a.s. dinsdag, woensdag en donderdag onze deuren openen voor Recreatie Vakbeurs.

Scroll naar top