Samenwerking voor maandelijks muziekfeest in Evenementenhal Hardenberg

Den Herdenbergher, Brasserie de Markt en DPL Licht en Geluid gaan samenwerken met Easyfairs (eigenaar van Evenementenhal Hardenberg) om op verantwoorde manier weer muziekevenementen te organiseren.

“Waar we voor Covid-19 nog veel leuke muziekactiviteiten organiseerden in onze Hardenbergse uitgaansgelegenheden, hebben we vandaag de dag meer ruimte nodig om een evenement op verantwoorde wijze te mogen organiseren. Daarom zijn Den Herdenbergher en Brasserie de Markt sinds de heropening van de horeca volledig gericht op gezellige koffiemomentjes, lunch, diner, borrels en -hapjes op het terras en binnen in de sfeervolle horecagelegenheden. Het kriebelt dan al langere tijd om echt dat ouderwetse gevoel van een muziekevenement weer naar boven te halen”, aldus André Eggengoor, eigenaar van Den Herdenbergher.

Eggengoor: “Zo hebben we afgelopen oud & nieuw niet live met elkaar kunnen proosten. Oudejaarsdag is normaal dé dag van het jaar waar iedereen elkaar weer ontmoet en het oude jaar uitknalt! Iedereen maakt plannen voor de toekomst en heeft zin in het volgende jaar. Dat gevoel is exact wat we graag nu weer willen terugbrengen. Ook al is het natuurlijk niet eens oud & nieuw. Inmiddels heeft iedereen wel zin in een feestje! Binnen de mogelijkheden kijken we keer op keer wat juist wel weer kan en mag en daar gaan we met elkaar op verantwoorde wijze gezellige muziekevenementen van maken. Het leuke is ook dat het maandelijks terugkomt op de agenda. De eerste editie trappen we in ieder geval af met een gezellig ouderwets feest in een nieuw jasje.”

Evenementenhal Hardenberg is daar een perfecte locatie voor. Zij beschikken over veel ruimte en zijn als doorstroomlocatie ervaren met onder andere het uitvoeren van een corona-controle middels de Corona Check App, waarbij bezoekers toegang krijgen met een geldig vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.


Wanneer het eerste muziekevenement gaat plaatsvinden is nog niet officieel bekend. “Maar het moge duidelijk zijn dat ook de evenementenbranche staat te poppelen om weer aan de slag te gaan en er samen fantastische evenementen van te maken. De voorbereidingen zijn inmiddels al wel in volle gang. Dus blijf de socials in de gaten houden”, besluit Eggengoor.

Scroll naar top