Na 1,5 jaar weer beurzen in Evenementenhal Hardenberg

In Evenementenhal Hardenberg worden vanaf begin september weer de eerste beurzen gehouden sinds 1,5 jaar tijd. Beurzen zijn nu weer toegestaan, omdat Evenementenhal Hardenberg een zogeheten doorstroomlocatie is. De eerste beurs is Dutch Poultry Expo op 8 en 9 september, een vakbeurs voor de pluimveesector. De eerste consumentenbeurs is Camperbeurs op 24, 25 en 26 september.

“Hier hebben wij zo lang op gewacht en naar uitgekeken. Het afgelopen anderhalf jaar duurde als een eeuwigheid en was ontzettend zwaar. Nu is de coronasituatie door het vaccinatieprogramma aanzienlijk verbeterd waardoor er weer meer mogelijk is, zoals ook beurzen. Daar zijn wij enorm blij mee. Inmiddels hebben wij op onze andere Evenementenhal-locatie in Gorinchem alweer onze eerste beurs gehad. Deze is zeer goed en veilig verlopen, het voelde zelfs als van ouds. Dat biedt veel vertrouwen en perspectief voor de komende beurzen die gepland staan”, zegt Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Hardenberg.

Vanaf 20 september is een coronatoegangsbewijs vanuit de overheid verplicht voor activiteiten van meer dan 75 personen. Dat geldt dus ook voor beurzen in Evenementenhal Hardenberg. “Het goede nieuws is dat dit hoogstwaarschijnlijk gepaard gaat met het loslaten van de laatste maatregelen die nu nog gelden. Dat zou betekenen dat een beurs weer helemaal als van ouds kan doorgaan. En wat betreft de corona-check, daar sorteren wij alvast op voor door deze nu al toe te passen op onze beurzen. Tijdens onze beurs in Gorinchem hebben we gezien en gemerkt dat veel mensen er al gewend en bekend mee zijn”, aldus Van Hooff.

Het programma in Evenementenhal Hardenberg voor dit najaar wordt afgetrapt op 8 en 9 september met Dutch Poultry Expo, een vakbeurs voor de pluimveesector. Een week later is er de Installatie Vakbeurs op 14, 15 en 16 september, gevolgd door de eerste consumentenbeurs: Camperbeurs op 24, 25 en 26 september. Ook voor oktober en november staan de eerste beurzen gepland, zoals de populaire Rundvee & Mechanisatie Vakdagen op 26, 27 en 28 oktober en de Winter Fair op 5, 6 en 7 november. Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/hardenberg.

Scroll naar top