Evenementenhal Hardenberg ingezet voor scholieren van Greijdanus Hardenberg en Vechtdal College Hardenberg

De examenleerlingen van het Vechtdal College Hardenberg maken hun centrale schoolexamens in Evenementenhal Hardenberg. Daarnaast maken scholieren van het Greijdanus Hardenberg vanaf aanstaande donderdag hun toetsweek in de Hardenbergse Evenementenhal. Het Vechtdal College Hardenberg en Greijdanus Hardenberg volgen daarmee het advies van de VO-raad om extra ruimten te huren voor coronaproof onderwijs op anderhalve meter. Eerder maakte Evenementenhal Hardenberg al bekend dat het ervoor openstaat om scholieren te ontvangen voor onderwijsdoeleinden.

“Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van deze scholieren naar onze locatie. Op die manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan het veilig organiseren van onderwijs. Wij gaan er alles aan doen om de scholieren en de docenten een warm welkom te geven en ze thuis te laten voelen in Evenementenhal Hardenberg. Bovenal willen wij alle scholieren veel succes toewensen met deze laatste loodjes, voordat ze een volgende stap gaan zetten”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Hardenberg.

Scholieren van Greijdanus Hardenberg maken vanaf aanstaande donderdag hun toetsweek in Evenementenhal Hardenberg. De eindexamenleerlingen van het Vechtdal College Hardenberg maken hun centrale schoolexamens van 17 mei tot en met 31 mei en van 14 juni tot en met 25 juni.

Scroll naar top