Pump up the 90’s in sneltreinvaart uitverkocht

Het muziekevenement Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg is nu al volledig uitverkocht. En dat is best bijzonder, want het grootste 90’s feest in Noordoost-Nederland is pas over ruim acht maanden. In slechts iets meer dan een week tijd werden alle 5.000 beschikbare tickets verkocht. “Wij organiseren Pump up the 90’s nu voor de 26ste keer, maar dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Iedereen heeft weer zin in een feestje, net als wij natuurlijk! Dit voelt zo ontzettend goed in een hele moeilijke periode voor de evenementensector”, zegt organisator Linda de Boer.

Tijdens Pump up the 90’s bestaan de muziekoptredens met name uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. Dit najaar komen op zaterdag 27 november Mental Theo, DUNE, Party Animals en Nakatomi naar Evenementenhal Hardenberg. Verder kunnen binnenkort alle bezoekers weer hun gratis busvervoer reserveren. “Dat blijft een traditie die we natuurlijk in stand houden. Al jarenlang halen we onze bezoekers met tientallen bussen vanuit verschillende plaatsen in de regio op. Waar zie je dat nog in Nederland? Dat kan volgens mij alleen in Hardenberg!”, besluit De Boer.

De 26ste editie van Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg is op zaterdag 27 november 2021. Het muziekfeest begint om 20.30 uur en duurt tot 02.30 uur. Voor meer informatie: www.pumpupthe90s.nl.

Scroll naar top