Update maandag 8 februari, 9.00 uur: sneeuwruimen en eerste vaccinatie gezet

In alle vroegte zijn onze ‘toppers van de hal’ begonnen met sneeuwruimen. Een groot compliment aan deze harde werkers, want het parkeerterrein en de toegang naar het vaccinatiecentrum is zo goed als sneeuwvrij! Ook een groot compliment aan de Gemeente Hardenberg voor het sneeuwvrij maken van de toegangsweg(en)!


𝐄𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐭

Nog meer goed nieuws: ook de eerste vaccinatie in Hardenberg is zojuist gezet! Ondanks het winterse weer loopt het momenteel goed door. Heb je een afspraak staan en durf je toch de deur niet uit, dan kun je voor een nieuwe afspraak voor een vaccinatie het nummer bellen dat in de uitnodigingsbrief vermeld staat die je eerder hebt ontvangen. Is het druk bij de landelijke afsprakenlijn van de GGD? Probeer het dan later nog een keer.

Doe vooral voorzichtig op de weg. Haast je niet. Het geeft niet als je wat later bent. En voor ouderen die naar onze vaccinatielocatie komen: er zijn ruime, verwarmde wachtruimtes. Dus als je iets eerder bent, eventueel samen met een begeleider, dan kun je/kunnen jullie binnen wachten.

Scroll naar top