Recordaantal bezoekers voor Winter Fair Hardenberg

De vijftiende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg is op 8, 9 en 10 november bezocht door meer dan 19.000 bezoekers. Nooit eerder kwamen zoveel bezoekers op het 3-daagse winterevent af. De 19.000 bezoekers zijn maar liefst 4.000 bezoekers meer dan de recordeditie van vorig jaar. “In de afgelopen jaren heeft Winter Fair Hardenberg enorme stappen gemaakt. De beurs is gegroeid van drie naar vijf beurshallen en er is nog ruimte voor verdere uitbreiding. We zijn ongelofelijk trots en we willen alle bezoekers en deelnemers ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in Winter Fair Hardenberg”, zegt organisator Annie Kolthof.

Winter Fair Hardenberg breidde dit jaar voor het tweede jaar op rij uit met een extra beurshal. Het evenement telde nu ruim 220 deelnemers verdeeld over vijf beurshallen. Nooit eerder telde Winter Fair Hardenberg zoveel deelnemers. Er waren ook enkele nieuwe onderdelen op de beurs, zoals een Kidsplein en een Men Cave. Kolthof: “Door elk jaar nieuwe onderdelen toe te voegen aan de beurs, willen we onze bezoekers blijven verrassen. Maar we vergeten niet waar we vandaan komen, namelijk een gemoedelijke, laagdrempelige en sfeervolle Winter Fair. Dat is juist de kracht van deze beurs.”

Kolthof: “We hebben veel positieve reacties gehad van deelnemers en bezoekers. Zo hebben we dit jaar nog meer aandacht besteed aan de aankleding van de beurs. Dat is iets waar we ons nog meer op gaan focussen, we willen van Winter Fair Hardenberg niet alleen een dagje uit maken, maar het moet ook een belevenis zijn. Het nieuwe Kidsplein en de Men Cave konden rekenen op veel belangstelling. Verder bruisen we alweer van de nieuwe ideeën voor 2020. Een klein tipje van de sluier: we zijn bezig met een nieuwe huisstijl inclusief logo. Blijf ons daarom in de gaten houden!” 

Tijdens de openingsuren van Winter Fair Hardenberg ontstonden op alle drie de dagen zelfs korte files rondom Evenementenhal Hardenberg. “We waren te horen op de landelijke radio in de filemeldingen, dat is wel heel bijzonder. We zetten Hardenberg landelijk op de kaart. De laatste jaren schoten de bezoekersaantallen van Winter Fair Hardenberg de lucht in, maar zo’n daverende belangstelling als dit jaar hadden we niet durven dromen. Daarom ontstond er op drukke momenten een tijdelijke wachtrij bij de horecapunten. Dat gaan we voor volgend jaar verbeteren”, zegt Kolthof lachend.

“Maar we gaan voor volgend jaar wel kijken hoe we de toestroom van bezoekers wat meer kunnen verdelen. Daarover gaan we ook in gesprek met onze deelnemers. Wat zo mooi is aan de deelnemers en bezoekers van Winter Fair Hardenberg: iedereen is ontzettend trots dat dit nu gebeurt in Hardenberg. En ze denken allemaal mee hoe we Winter Fair Hardenberg in 2020 nog mooier kunnen maken. We krijgen van allerlei kanten tips en complimenten, die betrokkenheid is echt fantastisch”, aldus Kolthof.

De zestiende editie van Winter Fair Hardenberg is op 6, 7 en 8 november 2020. Voor meer informatie: www.winterfairhardenberg.nl.  

Scroll naar top