Pump up the 90’s viert jubileumeditie: al 25 keer hakken en stampen in Hardenberg

Het begon ooit als een ode aan de 90’s muziek met een paar honderd bezoekers. Inmiddels staat Pump up the 90’s nog altijd bekend om die herkenbare klanken, maar komen er nu al jaar in jaar uit duizenden feestvierders op het muziekfestival af. Op zaterdag 7 december viert Pump up the 90’s alweer haar 25ste editie. Voor deze speciale jubileumeditie pakt de organisatie groot uit met toppers van toen en nu: Charly Lownoise, Flamman & Abraxas, Def Rhymz, Critical Mass, Jeckyll & Hyde en Beatcrooks.

“Met nog maar een maandje te gaan zitten we midden in de voorbereidingen voor deze jubileumeditie van Pump up the 90’s. Alweer de 25e editie, als ik erbij nadenk is het echt bizar snel gegaan. Het zal niet alleen voor ons, maar ook voor veel bezoekers een memorabele editie worden. Veel bezoekers van Pump up the 90’s keren iedere editie terug, ze zijn hondstrouw. Het is echt ‘hun feestje’ met de hele avond door momenten van herkenning van die goede oude 90’s tijd. Speciaal voor deze editie hebben we een volledig nieuw podium voor de Main Stage laten ontwerpen in jubileumstijl”, aldus Braakman.

Zoals de bezoekers gewend zijn van de organisatie van Pump up the 90’s, bestaat de line-up weer uit artiesten die alle segmenten uit de 90’s bevatten: happy hardcore en eurodance. Braakman: “Wees niet bang, alle typische 90’s hits komen voorbij. En met Charly Lownoise hebben we hét boegbeeld van de jaren ‘90 in huis gehaald. Daar zijn we ontzettend trots op, voor veel bezoekers is hij echt een icoon uit die tijd. Zo’n dj als Charly Lownoise hoort thuis op de jubileumeditie van Pump up the 90’s.”

Voor deze speciale jubileumeditie van Pump up the 90’s zijn inmiddels al duizenden kaarten verkocht. Het feest is op zaterdag 7 december van 20.30 tot 02.30 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie, kaartverkoop en busvervoer: www.pumpupthe90s.nl.

Scroll naar top