Winter Fair groeit door en komt in 2019 met extra beurshal en een Kidsplein

De datum voor de vijftiende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg is bekend: 8, 9 en 10 november 2019. Vorig jaar kwamen meer dan 15.000 bezoekers op het overdekte winterevenement af. Nooit eerder werd Winter Fair zo druk bezocht. Vanwege de enorme groei van Winter Fair in de laatste jaren, breidt de beurs voor het tweede jaar op rij uit met een extra beurshal. Waar in 2017 en 2018 nog respectievelijk 3 en 4 hallen werden gebruikt, worden dit jaar 5 beurshallen ingezet. Ook zijn er nieuwe initiatieven op Winter Fair, zoals een Kidsplein.

Winter Fair in Hardenberg bestaat uit feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Met een divers aanbod van (klassiek) interieur tot kleding, van uiterlijke verzorging tot kunst en van bloem- en groeiproducten tot delicatessen. Vorig jaar namen ruim 200 deelnemers deel aan Winter Fair. Met de inzet van een extra beurshal verwacht de organisatie dit jaar verder door te groeien, mede ook door de lancering van nieuwe initiatieven.

Centraal Kidsplein

Een nieuw onderdeel op Winter Fair is het Kidsplein in de nieuwe vijfde beurshal. Op het Kidsplein komen allerlei kinderactiviteiten samen, zoals een knutselhoek, grote bouwblokken, glittertattoo’s zetten, draaimolen, springkussen(s), XXL spelletjes en een podium met diverse korte voorstellingen. Denk aan een voorleesshow of een korte kinderact. Kolthof: “De exacte invulling is nog niet vastgelegd, maar het is in ieder geval de bedoeling dat er één Kidsplein komt waar alle activiteiten te beleven zijn. Zo hopen we van Winter Fair een uitje te maken die niet alleen interessant is voor volwassenen, maar ook waar kinderen zich thuis voelen.”

Openingstijden Winter Fair 2019

Winter Fair is op 8, 9, en 10 november 2019 te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De kaarten voor Winter Fair zijn zowel online als aan de kassa te koop. De online ticketverkoop is deze week begonnen. De entreeprijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) is in de voorverkoop €9 euro en kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 4,50 euro voor een kaartje. De entree is gratis voor kinderen onder 6 jaar. Ook het parkeren is gratis. Meer informatie en kaartverkoop: www.winterfair-hardenberg.nl.

Scroll naar top