Fest-Event, het nieuwe outdoor-event bij Evenementenhal Hardenberg

In de voorzomer van 2019 krijgt Hardenberg een nieuw outdoor-evenement: Fest-Event. De locatie van Fest-Event is het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. “Dit nieuwe evenement is een beurs, evenement en dagje zomers genieten in één. Er zijn onder andere foodtrucks, livemuziek, kinderanimatie en kleine winkeltjes in de vorm van witte pagodetenten waar geshopt kan worden. We creëren een relaxte sfeer waar bezoekers ongedwongen koopjes kunnen scoren, ontspannen en genieten van lekker eten en drinken”, zeggen organisatoren Linda Braakman en Annie Kolthof namens Evenementenhal Hardenberg. De eerste editie van Fest-Event is op 24, 25 en 26 mei 2019.

Met de lancering van Fest-Event in Hardenberg komt er een einde aan Summer Fair in Ommen dat jarenlang georganiseerd werd op Landgoed ’t Laer door Evenementenhal. Kolthof: “Waar we jarenlang hebben genoten van Summer Fair in Ommen, is het tijd voor een frisse en nieuwe start. We verhuizen naar onze eigen locatie in Hardenberg voor de eerste editie van Fest-Event. Wat mogen mensen verwachten? Het wordt een mix van het populaire Winter Fair waar 15.000 mensen op afkomen en de welbekende Summer Fair. Qua aanbod richten we ons op home & living, fashion & beauty, outdoor & garden, food & drinks en wellness & health. De opstelling is heel speels, waarbij foodtrucks en pagodetenten elkaar afwisselen.”

Ook komt er een centraal food & horecaplein met meerdere foodtrucks waar onder meer burgers, broodjes, friet en wraps te verkrijgen zijn. Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg wordt sfeervol aangekleed door lokale ondernemers, zoals Brandhout Decoratie, Bloemenhuis Linz en Tuin & Kado. Er zijn verdeeld over het terrein verschillende loungeplekken en er hangen meterslange slingers met lampionnen in zomerse kleuren. Verder zijn verspreid over het terrein foodtrucks met de verkoop van poffertjes en smoothies en er is een koffiebarista.

Kinderentertainment

Bovendien is er volop vertier voor de kinderen tijdens de eerste editie van Fest-Event. Zo is er een draaimolen en een act van professor Bombasticus. Tijdens deze voorstelling doet deze ietwat losgeslagen professor allerlei chemische en maffe proefjes met onder andere sterrenstof, eenhoornpoeder en wolkensap. Deze act is één van de kinderactiviteiten, in aanloop naar Fest-Event wordt het volledige kinderentertainment bekend gemaakt.

Openingstijden Fest-Event

De eerste editie van Fest-Event is op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.fest-event.nl.

Fest-Event
Scroll naar top