Familiedagen Hardenberg bruist van de (kinder)activiteiten

De negende editie van Familiedagen in Evenementenhal Hardenberg opent morgen (21 februari) haar deuren. Het evenement dat zich richt op families uit de gereformeerde gezindte is dit jaar ook voor het eerst op een zaterdag te bezoeken. De organisatie pakt voor deze editie extra flink uit met meer kinderenanimatie, een nieuw initiatief ‘Het Kennislokaal’ en een omvangrijk podiumprogramma. 

Familiedagen Hardenberg is vanaf donderdag 21 februari geopend vanaf 12.00 uur. Het animatieprogramma voor kinderen is uitgebreider dan voorgaande jaren. Zo is Outline Travel aanwezig met pijl & boog schieten en kunnen kinderen in teamverband bouwen aan een hoge toren van bamboe. Verder is er een skelterbaan van Camping de Oldemeyer en een levend tafelvoetbalspel van Eva Vakanties. Ook zijn er wat rustigere spellen, zoals verschillende knutselactiviteiten en speedminton (soort badminton). “En als de kinderen nog energie over hebben, is er nog een stormbaan, heel veel springkussens, een pandabus van Ouwehands Dierenpark en de sweeper-attractie van de Kleine Belties. En terug van weggeweest: de kleurwand van BimBam waar jong en oud de komende dagen samen aan werken om deze 7-meter lange wand in te kleuren”, zegt Arina de Kreek, Marketing Coördinator Familiedagen.

Nieuw: Het Kennislokaal

Een nieuw initiatief op Familiedagen Hardenberg is het Kennislokaal. Hier kunnen bezoekers interessante presentaties, demonstraties en workshops volgen. Zo verzorgt Weet Magazine een aantal lezingen over schepping of evolutie en tot geloof gekomen door de schepping. Ook worden hier verhalen verteld over de bijbel & dino’s, archeologie en/of geologie. Daarnaast deelt Kliksafe in het Kennislokaal hun kennis over veilig online. In het Kennislokaal is ook iedere dag een lezing ‘Christelijke Uitvaartzorg voor iedereen’ door Noach Uitvaartzorg. Verder gaan studenten van het Hoornbeeck College de strijd aan in een Elevator Pitch Game onder leiding van de RMU. Het volledige programma van het Kennislokaal staat op de Familiedagen-website.

Podiumprogramma met modeshows en samenzang

Tijdens Familiedagen Hardenberg is een volledige beurshal ingericht voor het podiumprogramma met muzikale optredens van onder meer Het Veluws Bovenstem Mannenkoor, Content Orgels, Christelijk Mannenkoor Stadskanaal en Het Michtam Ensemble. Verder bestaat het programma uit modeshows door Boetiek Willemien, een presentatie over figuurvormen van Carolien Luitjes (Jij bent exclusief) en is er een interactieve quiz door de RMU onder leiding van Riekelt Pasterkamp. Bovendien zijn er streekdrachten te zien uit de gemeente Oldebroek tussen 1800 en nu, omlijst met anekdotes en zang in dialect. Ook het totale podiumprogramma is online te vinden.

Openingstijden Familiedagen Hardenberg 2019

Familiedagen Hardenberg is te bezoeken op D.V. donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 2019. Op de donderdag en vrijdag is Familiedagen Hardenberg geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Naast een animatie- en podiumprogramma is er een uitgebreide en gevarieerde beursvloer. Voor meer informatie: www.familiedagen.nu.

Familiedagen Hardenberg
Familiedagen Hardenberg
Scroll naar top