Familiedagen Hardenberg 2019 voor het eerst met zaterdagopenstelling

In de voorjaarsvakantie vindt er weer een nieuwe editie van Familiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Nieuw dit jaar is de openstelling van de zaterdag. Hiermee hoopt de organisatie nog meer families de mogelijkheid te geven om het evenement te bezoeken. Familiedagen Hardenberg richt zich op families uit de gereformeerde gezindte. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door 13.000 bezoekers.

Familiedagen Hardenberg werd voorheen georganiseerd van woensdag tot en met vrijdag, maar de organisatie opent deze voorjaarsvakantie haar deuren van donderdag tot en met zaterdag. “Familiedagen is voor velen een familie-uitje en dan is het vrij logisch dat we ook op de zaterdag geopend zijn. Die mogelijkheid deed zich dit jaar voor en daar zijn we direct ingestapt. Met de zaterdagopenstelling willen we rekening houden met gezinnen die niet in de mogelijkheid zijn om Familiedagen op een reguliere werkdag te bezoeken”, legt Nadine van Heijst namens de organisatie uit.

Nieuw: Het Kennislokaal

Daarnaast breidt het animatieprogramma uit voor de kinderen met onder andere levend tafelvoetbal, speedminton en diverse knutselactiviteiten. Dit is ter aanvulling op de al bestaande activiteiten, zoals sjoelen, de sweeper en meerdere springkussens. Een nieuw initiatief op Familiedagen Hardenberg is het Kennislokaal. Hier geeft Weet Magazine een aantal lezingen over onder andere ruimtevaart, dino’s en de bijbel en bijbel en geologie. Ook deelt Kliksafe in het Kennislokaal hun kennis over veilig online en deelt Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) verhalen over evangelisatie in verdrukking.

Podiumprogramma met modeshows en samenzang

Tijdens Familiedagen Hardenberg is een volledige beurshal ingericht voor het podiumprogramma met muzikale optredens van onder meer Het Veluws Bovenstem Mannenkoor, Kooij & Knol (een duo op kerkorgel en vleugel) en er is samenzang. Verder wordt het programma aangevuld met modeshows door Boetiek Willemien, een presentatie van Carolien Luitjes over kleur en stijl en is er een interactieve quiz door de RMU (reformatorisch maatschappelijke unie) onder leiding van Riekelt Pasterkamp. Bovendien reikt Pro Life zijn Zorgcheque weer uit op het podium, ditmaal geleid door Arjan Klein (oprichter van Familiedagen).

Openingstijden Familiedagen Hardenberg 2019

Familiedagen Hardenberg is te bezoeken op D.V. donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 2019. Op de donderdag en vrijdag is Familiedagen Hardenberg geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Naast een animatie- en podiumprogramma is er een uitgebreide en gevarieerde beursvloer: van bruidsmodezaak Witte Huys (voorheen ’t Voorhuuys) en vacaturewebsite werkenmettalent.nl tot aan Bakken met Niels. Voor meer informatie: www.familiedagen.nu.

Familiedagen Hardenberg
Familiedagen Hardenberg
Scroll naar top