Mental Theo en Darkraver komen naar Pump up the 90’s

De eerste namen die optreden tijdens de 24ste editie van Pump up the 90’s op zaterdag 6 april 2019 zijn bekend: Mental Theo en Darkraver. Beide rasartiesten zijn culthelden in hun muziekscene. Zowel Mental Theo als Darkraver komen in actie op de Main Stage van Pump up the 90’s. De eerste naam voor de Foute 90’s & zer00’s stage is ook bekend: Anita Doth (voormalig zangeres van 2 Unlimited).

“We zijn erg blij met de komst van deze drie topartiesten. Dit is nog maar het begin van de line-up, want er volgen nog veel meer namen die we binnenkort bekend maken. Net als tijdens de decembereditie zijn er ook nu twee podia waarover alle optredens verdeeld worden. Met Mental Theo, Darkraver en Anita Doth hebben we drie iconen weten te strikken die niet alleen in de jaren’90 furore hebben gemaakt, maar ook nu immens populair zijn. Kijk naar Mental Theo, hij heeft begin februari twee eigen shows in de Ziggo Dome die stijf uitverkocht zijn”, zegt organisator Linda Braakman namens Pump up the 90’s.

De kaartverkoop voor Pump up the 90’s is reeds begonnen en nog voordat de eerste artiest bekend was gemaakt, zijn er nu al 2.000 kaarten verkocht. In totaal gaan er 8.000 kaarten in de verkoop. Op dit moment zijn kaarten voor een early bird tarief te bestellen (€18,50). Per 1 februari geldt het regular tarief van €21. Ook kunnen bezoekers zich vanaf nu aanmelden voor gratis busvervoer. Er zijn in totaal 49 opstapplaatsen in de driehoek Zwolle-Emmen-Enschede.

Tijdens Pump up the 90’s bestaan de muziekoptredens uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. De 24ste editie van Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur. Voor kaartverkoop en meer informatie: www.pumpupthe90s.nl.

Pump up the 90's
Pump up the 90's
Scroll naar top