Legofestijn Bouwblokjes met levensechte dinosaurussen

De allereerste wintereditie van het legofestijn Bouwblokjes op zaterdag 29 en zondag 30 december in Hardenberg breidt uit met een zogeheten ‘Dinoland’. Hier komen bezoekers oog-in-oog te staan met levensechte dinosaurussen, waaronder een Velociraptor. Ook is er een indoor ijsbaan en een pizzabakkerij. Het is de eerste keer dat het legofestijn Bouwblokjes naast de zomereditie ook in de kerstvakantie naar Evenementenhal Hardenberg komt.

Het legofestijn Bouwblokjes draait in eerste instantie om lego. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten, waaronder het nieuwe ‘Dinoland’. “Een bezoek aan Bouwblokjes moet een dagje uit zijn voor het gezin. Daarom bieden we een compleet dagprogramma aan met meer dan alleen lego. Zo is er voor het eerst op Bouwblokjes ook een pizzabakkerij waar kinderen zelf hun eigen pizza toppings kunnen kiezen. Na afloop van hun eigen pizzacreatie wordt deze pizza gebakken en kan er gesmuld worden”, zegt Renée Reinders namens de organisatie.

Deze eerste wintereditie van Bouwblokjes staat volledig in het teken van winterse sfeer. Daarom is er ook een indoor ijsbaan waar alle kinderen gratis schaatsen kunnen lenen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken tot bijvoorbeeld prinses, draak, elfje of tijger. Verder zijn er legogames en kan het populaire spel Fortnite gespeeld worden. “Maar het middelpunt van Bouwblokjes is zoals elke editie de grote legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Bovendien is er een Duplo speelhoek voor de allerkleinsten en een legobouwhoek voor alle kinderen”, aldus Reinders.

Daarnaast zijn er op Bouwblokjes demonstraties van legofans en kunnen alle bezoekers imposante en bijzondere legocreaties zien die gebouwd zijn door legobouwers. Verder is er een bioscoop met legofilms, springkussens, racebaan met bestuurbare auto’s en kermisattracties.

Openingstijden Legofestijn Bouwblokjes

De wintereditie van Bouwblokjes op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018 is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Legofestijn Bouwblokjes
Scroll naar top