Pump up the 90’s uitverkocht met record aantal bezoekers

De aankomende editie van Pump up the 90’s op zaterdag 8 december in Evenementenhal Hardenberg is uitverkocht. Twee weken geleden stelde de organisatie 1.000 extra tickets beschikbaar waardoor het muziekfestival groeit van 8.000 naar 9.000 bezoekers. Deze 1.000 tickets zijn inmiddels allemaal verkocht, waardoor Pump up the 90’s zijn grootste editie ooit gaat beleven in Hardenberg.

De groei naar 9.000 bezoekers wordt gerealiseerd door een andere routing en entree in gebruik te nemen en volledig de tweede hal in te zetten. Deze hal wordt voor het eerst omgedoopt tot Foute 90’s & zer00’s stage. Deze stage is ook vernieuwd en uitgebreid ten opzichte van vorige edities toen de hal nog een ander thema had. Verder is dit jaar ook de photobooth nieuw en is het snack-aanbod uitgebreid met pizza-slices.

Tijdens de 23ste editie van Pump up the 90’s in Hardenberg zijn er twee podia: Main Stage en Foute 90’s & zer00’s stage. Op Main Stage zijn optredens van DJ Paul Elstak, 2 Brother on the 4th Floor, Party Animals en DUNE, op Foute 90’s & zer00’s stage treden TMF-boegbeeld Jeroen Post, Jody Bernal, Captain Jack en Q-music Het Foute Uur op. De muziekoptredens bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. De deuren van Pump up the 90’s op zaterdag 8 december 2018 in Evenementenhal Hardenberg gaan open om 20.30 uur. Het muziekfestival eindigt om 02.30 uur. Voor meer informatie: www.pumpupthe90s.nl.

Muziekfeest Het Goede Leven
Een week na Pump up the 90’s wordt de eerste editie gevierd van Muziekfeest Het Goede Leven op zaterdag 15 december. Tijdens dit nieuwe muziekfestival in Hardenberg treden Snollebollekes, Wolter Kroes, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Stef Ekkel en John de Bever op. Muziekfeest Het Goede Leven begint om 20.00 uur en eindigt rond 24.00 uur. Tickets zijn online te bestellen voor 17,50 euro via www.muziekfeesthetgoedeleven.nl.

Pump up the 90's
Scroll naar top