De perfecte ruimte voor uw publieks- of vakbeurs!

Op zoek naar de perfecte multifunctionele ruimte voor uw (publieks)beurs? Met maar liefst 7 flexibele hallen biedt Evenementenhal Hardenberg ruimte tot 25.000 personen. In onze evenementenhal kunnen daarom beurzen van elke omvang terecht. U heeft voldoende groei opties doordat u gemakkelijk extra hallen kunt betrekken bij uw beurs. Sommige beurshallen hebben aangrenzende zalen waardoor u vrij makkelijk een event vooraf of aansluitend na uw beurs kunt organiseren. Onze kleinste hal is 1.800 m² en hal 5 is met maar liefst 3.784  de grootste hal die wij hebben.
We denken graag met u mee om al uw creatieve ideeën werkelijkheid te maken.

De locatie beschikt over maar liefst 5.000 gratis parkeerplaatsen om uw bezoekers op locatie te kunnen laten parkeren. Tijdens uw beurs bieden wij catering op maat als dit gewenst is. Op iedere plek in de hallen is het mogelijk om een horecapunt met terras neer te zetten. Ook denken we graag mee over de invulling van het cateringaanbod. Naast onze standaard standbouw is het ook mogelijk om te kiezen  voor verschillende standupgrades. Naast de standbouw die we zelf in huis hebben, hebben wij ook marktkramen beschikbaar. Doordat wij alle benodigdheden in eigen beheer hebben kunt u voor alles bij één partij terecht.   

Met de organisatie van een groot aantal eigen beurzen per jaar zijn wij uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring.

De volgende ruimtes zijn geschikt voor uw beurs

Beurshallen

Maar liefst 25.000  aan expositieruimte verdeeld over 7 hallen die met elkaar verbonden zijn.

Klepperzaal

Plug & play uw concept in onze hallen in combinatie met de gemoedelijke Klepperzaal!

De kracht van Evenementenhal Hardenberg

Jarenlange ervaring in vak- en publieksbeurzen

Al meer dan 500 beurzen hebben plaatsgevonden in Evenementenhal Hardenberg

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Op een half uur rijden van grote steden en zonder files bereikt u Evenementenhal Hardenberg gemakkelijk. Laat uw bezoekers gratis parkeren op één van de 5.000 gratis parkeerplaatsen!

Bereik een grote community

Meer dan 130.000 bezoekers geven wij jaarlijks een gevoel van thuiskomen op onze vakbeurzen en fairs

Meer informatie? neem contact op

Scroll naar top