Robèrt van Beckhoven geeft bakdemonstraties op Winter Fair Hardenberg

Bakker, patissier en presentator Robèrt van Beckhoven komt op vrijdag 1 november naar Winter Fair By Night in Evenementenhal Hardenberg. Van Beckhoven is de enige in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger. Hij is onder meer bekend van verschillende tv-programma’s.

Robèrt van Beckhoven gaat op vrijdagavond 1 november tijdens de speciale avondopening van Winter Fair Hardenberg meerdere bakdemonstraties geven op het Kook & Bak Plein. “Wij zijn zo super blij! De naam van Robèrt van Beckhoven stond bovenaan ons wensenlijstje en het is gelukt! Hij is de meest bekende bakker van Nederland, en bij het grote publiek met name bekend van het programma Heel Holland Bakt. Hij zet als geen ander het ambacht met succes op de kaart”, zegt Danielle Dam namens Winter Fair Hardenberg.

Sinds 2013 deelt Robèrt van Beckhoven zijn kennis en kunde onder meer via tv-programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup en Tijd voor Max, waar hij zich onderscheidt door zijn vakkennis en gemoedelijke benadering. Dam: “Robèrt weet iedereen te inspireren met zijn bevlogenheid, creativiteit en vakmanschap – ook wie zich zelf minder thuis voelt in de keuken. Wij kijken enorm uit naar zijn komst.”

Eerder werd al bekend dat zangeres MEAU komt optreden tijdens Winter Fair By Night. MEAU brak in 2021 door bij het grote publiek met haar single ‘Dat heb jij gedaan’. In 2022 won ze een Edison voor ‘Beste Nieuwkomer’ en in 2023 deed ze mee aan het populaire tv-programma Beste Zangers. Dit jaar scoorde ze hits met de liedjes ‘Stukje Van Mij’ en ‘Nergens Liever’.

Winter Fair is dit jaar te bezoeken op vrijdag 1 november van 10.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur (Winter Fair By Night), zaterdag 2 november en zondag 3 november van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.winterfairhardenberg.nl

Scroll naar top