Dinnershow Vechtdal komt naar Evenementenhal Hardenberg, een avond culinair en muzikaal genieten

Op zaterdag 14 december opent de Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor een avond vol culinaire hoogstandjes en muzikale verrassingen tijdens de allereerste editie van de Dinnershow Vechtdal. In samenwerking met Stichting Vechtdal Jazz belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden.

“Met de Dinnershow Vechtdal brengen we een unieke ervaring naar de regio. In samenwerking met regionale partners willen we een betekenisvolle bijdrage leveren aan mensen uit de omgeving en een breed publiek betrekken.” aldus Linda de Boer. Vanaf 19:30 uur kunnen de gasten genieten van een avondvullend programma, met muziek van de Promotie Bigband Haprobiba en moderne dansoptredens van Dansstudio Movation. Dit alles terwijl ze genieten van een heerlijk driegangendiner, vergezeld van drankjes naar keuze. 

Bigband Haprobiba en Dansstudio Movation

De Hardenberg Promotie Bigband (Haprobiba), onder leiding van Henri Gerrits, zal een gevarieerde selectie van nummers spelen van onder andere Amy Winehouse, Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire, Beyoncé, Anouk en Taylor Swift. Deze mix van jong talent, ervaren amateurs en professionals zorgt voor een muzikaal festijn dat voor ieder wat wils biedt. Daarnaast zullen de getalenteerde dansers van Dansstudio Movation de avond vullen met moderne dansoptredens. De dansschool uit Hardenberg, bekend om haar veelzijdigheid van klassiek ballet tot hiphop, zal ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt, waarin muziek, dans en lekker eten samenkomen.

Tickets en informatie 

Tickets en meer informatie voor deze unieke avond zijn verkrijgbaar via de website. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Scroll naar top