Winter Fair Hardenberg organiseert busvervoer vanuit de regio

Voor de komende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg op 3, 4 en 5 november is het voor het eerst mogelijk om ook met een georganiseerde busreis het winterevenement te bezoeken. In samenwerking met Gebo Tours zet de organisatie busvervoer in vanuit verschillende dorpen en steden.

Winter Fair Hardenberg is met 20.000 bezoekers één van de grootste winterevenementen in Nederland. Om het deze bezoekers nog makkelijker te maken om Winter Fair te bezoeken, is er dit jaar op alle dagen busvervoer. Er zijn verschillende opstapplaatsen: Almelo, Assen, Deventer, Enschede, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Meppel, Nijverdal, Rijssen, Steenwijk en Zwolle. Belangstellenden die hier gebruik van willen maken, kunnen vooraf een combi-ticket bestellen. Dit combi-ticket bestaat uit busvervoer en toegang tot Winter Fair Hardenberg.

“Wij zijn erg blij dat we met Gebo Tours de juiste partner hebben gevonden om georganiseerd busvervoer aan te bieden voor Winter Fair. Het grote voordeel voor bezoekers is dat zij profiteren van een combiprijs en dat ze zich verder nergens zorgen over hoeven te maken. Het is instappen, iedereen wordt voor de deur afgezet en aan het eind van de dag weer teruggebracht naar de opstapplek”, zegt Rosanne van de Kraats namens Winter Fair Hardenberg.

Het busvervoer is alleen beschikbaar voor de dagopeningen, niet voor de speciale avondopening op vrijdag 3 november. De combi-tickets kunnen besteld worden via www.winterfairhardenberg.nl.

Openingstijden Winter Fair Hardenberg 2023

Winter Fair Hardenberg is dit jaar op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november in Evenementenhal Hardenberg. Het grootste driedaagse winterevent in Noord- en Oost-Nederland telt meer dan 200 deelnemers verdeeld over maar liefst zes beurshallen. Naar verwachting komen zo’n 20.000 bezoekers naar het event. Winter Fair is op 3, 4 en 5 november te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Ook is er een speciale avondopening met Winter Fair By Night op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur.

Scroll naar top