Informatie vaccinatielocatie Evenementenhal Hardenberg

GGD IJsselland heeft Evenementenhal Hardenberg ingezet als één van de vaccinatielocaties in de regio. Om te zorgen dat alle 60-plussers in IJsselland nog vóór het einde van dit jaar hun ‘boosterprik’ kunnen laten, gaat de vaccinatielocatie in o.a. Evenementenhal Hardenberg 7 dagen per week open. Naast deze boosterprikken, die alleen op afspraak worden gezet, kun je in Evenementenhal Hardenberg ook nog steeds terecht voor de basisvaccinatie. Deze 1e of 2e prik kan op afspraak of via vrije inloop. Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met GGD IJsselland. Dat kan via 088-4430370. Op dit moment ontvangen wij ook veel vragen per telefoon, maar wij kunnen u als Evenementenhal Hardenberg helaas niet verder helpen en enkel doorverwijzen naar GGD IJsselland.

De vaccinatielocatie in Evenementenhal Hardenberg heeft voldoende parkeerruimte en voor minder validen is ruimte om dichtbij de ingang te parkeren. Parkeren is gratis. Ook is Evenementenhal Hardenberg goed toegankelijk met bijvoorbeeld rolstoel, looprek of rollator. Er zijn ook rolstoelen te leen. Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht.

Scroll naar top