Update 16.00 uur: vanaf maandag is Evenementenhal Hardenberg vaccinatielocatie

De opbouw van het vaccinatiecentrum in Evenementenhal Hardenberg is in volle gang. We zijn erg blij dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen het coronavirus. In samenwerking met de GGD IJsselland gaan wij er alles aan doen om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Update vrijdag 5 februari, 16.00 uur: Vooruitlopend op het voorspelde winterse weer kunnen bezoekers van het vaccinatiecentrum in Evenementenhal Hardenberg binnen wachten. Er is een grote wachtruimte met stoelen, zodat mensen droog en warm kunnen wachten. “We zijn voorbereid op het schoonmaken van de parkeerterreinen, zodat mensen hier goed terecht kunnen. En we roepen iedereen op voorzichtig te rijden. Neem een begeleider mee als je het zelf niet aandurft de weg op te gaan en doe rustig aan. We vaccineren iedereen die een afspraak heeft staan”, zegt projectmedewerker Arjan de Boer van GGD IJsselland.

Wel is het zo dat voor de oudere doelgroep wat extra tijd nodig is voor de gezondheidscheck en ouderen vaak al lang voor de afspraak aanwezig zijn. “We roepen mensen op vooral niet te vroeg te komen. Als je iets later bent, is dat niet erg”, aldus Arjan de Boer.

Update vrijdag 5 februari, 9.00 uur: Parkeren kan pal voor de deur, gezien de winterse weersvoorspellingen zullen we zorgen voor een prettige temperatuur in de hal en maandagochtend staan in alle vroegte onze sneeuwploegen klaar om het terrein sneeuwvrij te maken en te houden. Jullie veiligheid heeft namelijk onze hoogste prioriteit!

Voor meer informatie over het vaccineren, verwijzen wij iedereen graag naar de website van GGD IJsselland: https://www.ggdijsselland.nl/.

Scroll naar top