Hardenberg maakt zich op voor Muziekfeest Het Goede Leven

De eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven in Hardenberg staat voor de deur. Er zijn optredens van Snollebollekes, Wolter Kroes, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Stef Ekkel en John de Bever. Verder is er een bruincafé met speciaal bieren, meerdere foodkramen, een karaokecaravan en een photobooth.

‘Links Rechts’ van Snollebollekes. ‘Viva Hollandia’ van Wolter Kroes. ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’ van Frans Duijts. ‘Liever te dik in de kist’ van Stef Ekkel. ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ van John de Bever. Het is slechts een greep uit de selectie die mee te zingen zijn tijdens Muziekfeest Het Goede Leven in Hardenberg. Het is voor het eerst dat dit muziekfestival wordt georganiseerd in Oost-Nederland. Maar over belangstelling mag de organisatie niet klagen. “Vooral de laatste weken loopt het storm, we hebben al meer dan 1.500 tickets verkocht. En dat voor een eerste editie, daar zijn we erg blij mee”, zegt organisator Linda Braakman.

Naast de muziekoptredens is er volop entertainment. Zo is er een hippe photobooth. Ook is er een ludieke karaokecaravan waar bezoekers ongegeneerd mee kunnen zingen met bekende Nederlandstalige hits. Verder is het horeca-aanbod divers: van speciaal bieren in een bruincafé, freaky shakes, pizza slices, beenham tot aan friet en hamburgers. Braakman: “De freaky shakes zijn voor de zoetekauw. Dat zijn over-the-top ijsshakes met heel veel toppings: M&M’s, marshmallows, koekjes en ga zo maar door. Dit is de nieuwste hype op dit moment. In totaal zijn er vier soorten te verkrijgen, waaronder zelfs twee alcoholische: 1 met Flügel en 1 met Blue Curaçao.”

Muziekfeest Het Goede Leven
De eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven is in Evenementenhal Hardenberg. De muziekavond begint op zaterdag 15 december om 20.00 uur en eindigt rond 24.00 uur. Tickets zijn online te bestellen voor 17,50 euro via www.muziekfeesthetgoedeleven.nl.Scroll naar top