Beurshallen

De ruim opgezette beurshallen in Evenementenhal Hardenberg worden geroemd vanwege hun veelzijdigheid en sfeervolle ambiance. De hallen zijn geschikt voor zowel beurzen, concerten, evenementen, congressen of voor een groot bedrijfsfeest.

Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. Evenementenhal Hardenberg huisvest ruim zeven grote hallen die met elkaar verbonden zijn. Ondanks de omvang van elke hal heerst er op elke plek een gemoedelijke en intieme sfeer. Elke hal biedt haar eigen toiletgroep, heeft een entree inclusief receptie en vergaderzalen nabij en heeft horecavoorzieningen binnen handbereik. Drie zalen zijn aangesloten op de keuken en hebben buffetpunten waardoor het u op culinair gebied aan niets ontbreekt. Aan de oostkant van het complex is de multifunctionele congreszaal de Klepperzaal waar in notime elke evenement gecreëerd kan worden.

Oppervlakte

25.000 m²

Totaal capaciteit

25.000 pax

EF_GO_Floorplan

7 hallen

EF_GO_Parkeren

5.000 p.

Een greep uit de mogelijkheden

Evenementen | Beurzen & Congressen | Feesten & Partijen | Concerten & Festivals | Vergaderingen, seminars, workshops en trainingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie? Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig bij u terug.

Linda Braakman

Easyfairs Guest Events Hardenberg

“Met persoonlijke aandacht en brede organisatiekennis zorgen wij dat uw event een groot succes wordt.”

Renee Reinders

Easyfairs Guest Events Hardenberg

“We ontzorgen, zodat iedereen optimaal kan genieten van een onvergetelijk event en met een glimlach naar huis gaat.”

Friesland Campina
Was super geregeld & de lunch was heerlijk! Dank voor de goede zorgen.
Benthem Gratama
Het was fijn voor elkaar! Nogmaals dank voor jouw goede begeleiding en service tijdens de organisatie van deze bijeenkomst.
Tobroco
De dealerbijeenkomst was erg goed verlopen en verzorgd. Bedankt voor de goede zorgen!
Baalderborg Groep
Het was een knalfuif het 25 jarig jubileumfeest van de Baalderborg groep! Annelies Nijkamp heeft er geen minuut stress van gehad, want Linda Braakman-de Boer van Easyfairs Evenementenhal dacht met alles mee, had goede tips en leuke ideeën. Overdag hebben we ruim 1.300 cliënten en 's avonds meer dan 1.000 medewerkers een onvergetelijk feest mogen bezorgen! Opgewekt ging de zorgorganisatie het jubileum in en tevreden gingen alle gasten naar huis.
Previous
Next
Scroll naar top