Veilige events

Evenementenhal Hardenberg is er klaar voor om weer events en bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten worden uiteraard georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM.

De verschillende ruimtes zijn uitermate geschikt voor opleidings- en trainingsinstituten, theaterproducten, diploma-uitreikingen en examens voor scholen.

Alle ruimtes van Evenementenhal Hardenberg zijn momenteel ingericht conform richtlijnen van het RIVM. Door de opzet van de ruimtes aan te passen wordt de 1,5 meter afstand tussen gasten gewaarborgd. Door deze aanpassingen kunnen in de vergaderruimte events georganiseerd worden tot maximaal 30 personen. In de Klepperzaal en de beurshallen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hieronder ziet u een overzicht van het aantal gasten per ruimte. Dit aantal is gebaseerd op een ruimte die is ingericht in een theateropstelling.

RuimteMax. aantal gasten
Vergaderzaal 130 personen
Vergaderzaal 26 personen
Vergaderzaal 38 personen
Vergaderzaal 48 personen
Restaurant 170* personen
Restaurant 250 personen
Restaurant 348 personen
Klepperzaal300* personen
*Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid voor het maximale aantal personen

Uiteraard vinden wij de veiligheid voor onze gasten en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Hiervoor volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid, zodat u Evenementenhal Hardenberg veilig kunt bezoeken. Bekijk via de onderstaande buttons de maatregelen die wij treffen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Scroll naar top