Corona-proof events

Evenementenhal Hardenberg is er klaar voor om vanaf 1 juni weer events en bijeenkomsten te organiseren voor maximaal 30 personen. Deze bijeenkomsten uiteraard worden georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM. Vanaf 1 juli is het zelfs mogelijk om weer events te organiseren en faciliteren voor maximaal 100 personen.

De verschillende ruimtes zijn uitermate geschikt voor opleidings- en trainingsinstituten, theaterproducten, diploma-uitreikingen en examens voor scholen. Door de ruime opzet kunnen de ruimtes van Evenementenhal Hardenberg ook een gedenkwaardige plek zijn voor een begrafenis of dankdienst.

Alle ruimtes van Evenementenhal Hardenberg zijn momenteel ingericht conform richtlijnen van het RIVM. Door de opzet van de ruimtes aan te passen wordt de 1,5 meter afstand tussen gasten gewaarborgd. Door deze aanpassingen kunnen in de vergaderruimte events georganiseerd worden tot maximaal 30 personen. In de grote Klepperzaal kunnen wij, conform richtlijnen, vanaf 1 juli events organiseren voor maximaal 100 personen.

Hieronder ziet u een overzicht van het aantal gasten per ruimte. Dit aantal is gebaseerd op een ruimte die is ingericht in een theateropstelling.

RuimteMax. aantal gasten
Vergaderzaal 130 personen
Vergaderzaal 26 personen
Vergaderzaal 38 personen
Vergaderzaal 48 personen
Restaurant 170* personen
Restaurant 250 personen
Restaurant 348 personen
Klepperzaal300* personen
*Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid voor het maximale aantal personen

Uiteraard vinden wij de veiligheid voor onze gasten en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Hiervoor volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid te volgen. Hierdoor kunt u Evenementenhal Hardenberg veilig bezoeken.

Hoe zorgt Evenementenhal Hardenberg voor een veilig bezoek? Dat doen we onder andere door:

  1. Bredere looproutes, gangpaden en centrale plekken zorgen ervoor dat u altijd 1,5 meter afstand tot een andere gast kunt houden.
  2. Bij binnenkomst en op andere centrale plekken kunt u uw handen desinfecteren met de producten die wij hiervoor beschikbaar stellen.
  3. We nemen extra hygiëne maatregelen. Toiletten en drukke centrale plekken worden extra grondig schoongemaakt.
  4. Verschillende looproutes creëren

Linda Braakman

Easyfairs Guest Events Hardenberg

  • +31 (0) 523 289 831

“Met persoonlijke aandacht en brede organisatiekennis zorgen wij dat uw event een groot succes wordt.”

Renee Reinders

Easyfairs Guest Events Hardenberg

  • +31 (0) 523 289 831

“We ontzorgen, zodat iedereen optimaal kan genieten van een onvergetelijk event en met een glimlach naar huis gaat.”

Scroll naar top