Wij faciliteren uw bedrijfsevent!

Iets te vieren, of de lancering van uw product groots aanpakken? Wij nemen de organisatie voor u uit handen. Met een volledig aangeklede, sfeervolle feestzaal verrast u uw gezelschap. Een 5-gangen diner, liever wat simpele hapjes maar ook alles daar tussenin kunnen wij voor u regelen tijdens uw event. Wij denken graag samen met u mee, met uw wensen en bieden u een passend voorstel aan. Bent u opzoek naar een dag vullend programma, of gaat het juist maar om een paar uurtjes, wij zijn er om u te ontzorgen en helpen u graag met de organisatie. Bent u tijdens uw event nog opzoek naar entertainment of leuke activiteiten? Ook hier kunnen we met u meedenken over de invulling daarvan.

In Evenementenhal Hardenberg hebben we vijf verschillende zalen die geschikt zijn om bedrijfsevents te houden. We hebben drie moderne en sfeervolle zalen die ieder beschikken over flexibel in te delen meubilair om zo iedere gewenste opstelling te kunnen creëren. Tot slot hebben we nog de Klepperzaal, een grote ruimte om bedrijfsfeesten voor grote gezelschappen te kunnen houden en de Scheepsbar een zaal met een zeer unieke uitstraling die met haar decor garantie geeft voor een geslaagd feest.   

De volgende ruimten zijn geschikt voor uw bedrijfsevent

ZAAL 1

Deze moderne en sfeervolle zaal is uitermate geschikt voor het organiseren van uw bedrijfsfeest, seminar of congres. Met een flexibel in te delen zaalinrichting komt uw event goed tot zijn recht.

Max. capaciteit: 350 personen

ZAAL 2

Deze ruimte is sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien en flexibel in te richten naar eigen wens. De zaal beschikt over een eigen entree en is gemakkelijk te combineren met zaal 3. 

Max. capaciteit: 350 personen

ZAAL 3

Zaal 3 is modern en sfeervol ingericht en grenst aan zaal 2. Hierdoor is de zaal gemakkelijk uit te breiden met zaal 2 en uitgebreid beschikt deze zaal dan ook over een eigen entree. 

Max. capaciteit: 300 personen

Scheepsbar

De authentieke en unieke uitstraling van de scheepsbar is het perfecte decor voor uw bedrijfsfeest. Zowel voor kleine als grote groepen hebben wij volop mogelijkheden. 

Max. capaciteit: 200 personen

De Klepperzaal

Op zoek naar een grote ruimte voor uw bedrijfsevent of kleine beurs? De Klepperzaal biedt vele mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. 

Max. capaciteit: 1.700 personen

De kracht van Evenementenhal Hardenberg

Plug & Play

Van aankleding tot zaalinrichting en catering: u regelt de gasten, wij regelen de rest!

Alle kennis & expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot personeel & aankleding: wij hebben alles in eigen beheer!

Jarenlange ervaring in het organiseren van events

Met meer dan 60 eigen events per jaar helpen wij u graag om uw event tot een succes te maken!

Meer informatie? neem contact op

“Met persoonlijke aandacht en brede organisatiekennis zorgen wij dat uw event een groot succes wordt.”

Scroll naar top