Evenementenhal Hardenberg viert 30-jarig bestaan met oplevering Tuinlounge en Klepperzaal

HARDENBERG – De grootschalige werkzaamheden in Evenementenhal Hardenberg zijn afgerond. In de afgelopen periode is de eventlocatie – die dit jaar precies 30 jaar als evenementenhal fungeert – uitgebreid met een nieuwe Tuinlounge en de multifunctionele Klepperzaal is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Evenementenhal Hardenberg wil aan de hand van deze vernieuwingen meer muziek- en bedrijfsfeesten organiseren en faciliteren.

“Er is maandenlang gewerkt aan deze uitbreiding en upgrade van ons complex”, legt Maurice Schlepers namens Evenementenhal Hardenberg uit. Hij vervolgt: “Het was de grootste verbouwing in bijna vijftien jaar. Kijk, iedereen kent onze zeven grote beurshallen. Maar de Klepperzaal was misschien wel ons best bewaarde geheim. Dat gaat nu veranderen, want deze (pop)zaal is volledig gemoderniseerd. Daarnaast is er met de Tuinlounge een lang gekoesterde wens van ons in vervulling gegaan, want we kunnen nu ook buitenevents op onze eigen locatie aanbieden.”

De Klepperzaal is nu standaard voorzien van een uitgebreid truss-systeem met duurzame LED-verlichting dat over de gehele lengte van de zaal loopt. Ook beschikt deze zaal over de nieuwste audiovisuele technieken inclusief een groot podium en een vernieuwde in- en uitgang. Schlepers: “Er is een efficiënt plug-and-play systeem ontstaan voor allerlei feesten, congressen en bijeenkomsten, omdat alle (audiovisuele) technieken standaard aanwezig zijn. De zaal is te huur voor externe partijen, maar ook gaan we zelf aan de slag met muziekfeesten en -concerten. Bovendien zal de Klepperzaal voor een aantal grote beurzen, die nu uit hun jasje waren gegroeid, gebruikt worden als extra achtste beurshal. Daarmee groeien we met 1.500 vierkante meter.”

Aan de achterzijde van Evenementenhal Hardenberg bevindt zich de nieuwe Tuinlounge, een sfeervol ingerichte buitentuin van 500 vierkante meter waar plek is voor kleine en middelgrote groepen tot maximaal 150 mensen. Hier worden bedrijfsborrels en -barbecues gehouden. De lounge is ingericht met stretchtenten met sfeervolle prikverlichting, een robuuste buitenbar, een grote barbecue, picknickbanken, knusse zitjes en de nodige bomen en planten. “Deze Tuinlounge maakt ons aanbod nog veelzijdiger, omdat we nu een binnen- als buitenlocatie zijn. We zijn ontzettend trots op deze vernieuwingen”, aldus Schlepers.

Scroll naar top