Evenementenhal Hardenberg krijgt nieuwe buitenarea: Tuinlounge

Evenementenhal Hardenberg breidt uit met een Tuinlounge, een sfeervolle groene buitentuin die ingezet kan worden voor bedrijfsfeesten, -barbecues en -borrels. De aanleg van de Tuinlounge is op dit moment in volle gang en de oplevering staat gepland op 1 juli. Vanaf dan is de Tuinlounge in gebruik, maar belangstellenden kunnen voor meer informatie en/of reserveringen nu al contact opnemen met Linda de Boer van Evenementenhal Hardenberg.

“De Tuinlounge is de allernieuwste uitbreiding van Evenementenhal Hardenberg. Iedereen kent ons van de grote beurzen en evenementen die jaarlijks goed zijn voor zo’n 150.000 bezoekers. Ook faciliteren we elk jaar meerdere bedrijfsfeesten en met de komst van de Tuinlounge breiden we voor deze groep de mogelijkheden verder uit. Met dit concept richten we ons vooral op kleine tot middelgrote groepen. Bedrijven kunnen hierbij denken aan een gezellige zomerborrel of -barbecue”, zegt De Boer.

De Tuinlounge bevindt zich aan de achterzijde van Evenementenhal Hardenberg, aangrenzend aan twee al bestaande restaurants die ook in combinatie met de Tuinlounge ingezet kunnen worden. De Tuinlounge beschikt over een grote stretchtent met prikverlichting, een robuuste buitenbar, een grote barbecue, diverse gezellige zitjes en picknickbanken en een groene inrichting met verschillende bomen en planten. Ook is de Tuinlounge uit te breiden met een DJ of livemuziek. De Boer: “Zoals bedrijven van ons gewend zijn, nemen we ook voor dit concept graag alle zorg uit handen. Het is een prachtig mooie uitbreiding van ons al bestaande aanbod. De Tuinlounge is te huren vanaf 1 juli en voor vragen of meer informatie sta ik belangstellenden graag te woord.”

Interesse of opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Linda de Boer van Evenementenhal Hardenberg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de Tuinlounge of bent u benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw event? 

Neem dan contact met ons op!

Scroll naar top